Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy 15 éves 55kilós fiunak...

Egy 15 éves 55kilós fiunak milyen Tömegnövelőt ajánlotok?

Figyelt kérdés

hátt anyi lene,hogy Edzek rendszeresen sajat testsuly-al!,

és kicsit vastagodni akarok mivel hátt nem igazán merek sulyzókal edzeni mivel meg állitja a növést eztt hallom mindenkitől! és hát gondolom egy tömeg növelő proteint vagy mi ki próbálok ozt ha vallamit segit!! ki tudja! ti mitt ajánlotok?

test suly:55

étkezés:rendszeres nagy kanálal! napi 4-5x

magaság:165cm

test alkat:nem anyira de azért mégis vékony! de nem anyira,ezen akarok kicsit változtatni!

edzés:napi 1-2x test sulyal!

"""""fekvő támasz,spárga nyujtás,rudon huzockodás,néha belle esik a futtás,gugolás!,"""persze ezeket sokáig cisnálom azért rendesen el kel fáradni akor edzés az edzés! :D

na meg,nem felejtem el a jó öreg házi múnkát!! ""Épitkezés ezerel" :D na ehez az élet módhoz milyen tömeg növelőt ajánlotok? vállaszokat előre is köszi szépen,helyes Írásom légyzsi ne fikázátok! :D tablet ről vagyok,és sietek mert midnjárt le merulök :)

2015. dec. 21. 21:06
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Trollkodást be lehet fejezni.
2015. dec. 21. 22:03
 12/25 Cortez70 ***** válasza:
1 év az nem régóta. Vegyèl jumbot akkor ha attól megnyugszol.
2015. dec. 21. 22:03
 13/25 A kérdező kommentje:
figyu, ha nem akarsz normális vállaszokat Írni akor nem erőltetem meny ell enyi :D én ajánlatokat kértem! nem meg válltást! :D sok siekert neked :) nekem közeleidik a nyár :) közeledik a fő iskola :) vallahogy ki kell nézni! :D nincs időm hulye vállaszokra meg olyanokra amik nem is ide vallóak!
2015. dec. 21. 22:09
 14/25 Cortez70 ***** válasza:
Kaptál normàlis választ is öcsi, csak azt nem fogtad fel. Menjèl emelgetni nyekvtankönyvet, mert nagyon buta kiscsàkó vagy. Ez a gàz, nem az, hogy nem vagy izmos.
2015. dec. 21. 22:12
 15/25 A kérdező kommentje:
jólvan ellegem van bellőled huz el a rákba :) Öcsi. :) nem a te véleményedre vagyok kiváncis,meg nem oltogatni vna kdvem! hanem válaszokat várok rendes emberktől! és nem ""alig kifejlet majomtól"" :) Sziaaa
2015. dec. 21. 22:14
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Krétát kell enni. De csak hétfőn és szerdán.

Eleinte nem fogod bírni, de emeld az adagot.

Biztos hallottad már a "fehér por" kifejezést, ami aranyat ér. Na, ez az.

2015. dec. 21. 22:17
 17/25 Cortez70 ***** válasza:
Trollocska rám sem mernèl èlőben nézni, nemhogy beugatni. Na szevasz.
2015. dec. 21. 22:18
 18/25 anonim ***** válasza:

16. vagyok és nem fogok tudni aludni.

Biztosan leesett, hogy csak poén, de nem nézem ki belőled.

Legyél natural:

Ne egyél krétát.

2015. dec. 21. 22:21
 19/25 Cortez70 ***** válasza:
Kèső. Tuti elkezdte a krètakúrát, amennyi agya van. ;)
2015. dec. 21. 22:24
 20/25 anonim ***** válasza:
Nekem csak az a nagy vastag (mint Cortez pénisze grrr.;) ) színes aszfalt krétám van. Az jó?
2015. dec. 21. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!