Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy 15 éves 55kilós fiunak...

Egy 15 éves 55kilós fiunak milyen Tömegnövelőt ajánlotok?

Figyelt kérdés

hátt anyi lene,hogy Edzek rendszeresen sajat testsuly-al!,

és kicsit vastagodni akarok mivel hátt nem igazán merek sulyzókal edzeni mivel meg állitja a növést eztt hallom mindenkitől! és hát gondolom egy tömeg növelő proteint vagy mi ki próbálok ozt ha vallamit segit!! ki tudja! ti mitt ajánlotok?

test suly:55

étkezés:rendszeres nagy kanálal! napi 4-5x

magaság:165cm

test alkat:nem anyira de azért mégis vékony! de nem anyira,ezen akarok kicsit változtatni!

edzés:napi 1-2x test sulyal!

"""""fekvő támasz,spárga nyujtás,rudon huzockodás,néha belle esik a futtás,gugolás!,"""persze ezeket sokáig cisnálom azért rendesen el kel fáradni akor edzés az edzés! :D

na meg,nem felejtem el a jó öreg házi múnkát!! ""Épitkezés ezerel" :D na ehez az élet módhoz milyen tömeg növelőt ajánlotok? vállaszokat előre is köszi szépen,helyes Írásom légyzsi ne fikázátok! :D tablet ről vagyok,és sietek mert midnjárt le merulök :)

2015. dec. 21. 21:06
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Szalonnát.
2015. dec. 21. 21:09
 2/25 Glacierous ***** válasza:
Tömegnövelő étrend kell.
2015. dec. 21. 21:11
 3/25 Cortez70 ***** válasza:
Senkinek nem ajànlunk itt cukros tömegnövelőt. Edzés utánra vehetsz proteint, de az egész ètrendet tedd rendbe. Olvasnivaló: google : sàrga kapszula pdf.
2015. dec. 21. 21:11
 4/25 A kérdező kommentje:

aszt a kapszullát olvastam! nem az semmit!

nekem vallami erős kell! szallonát nem ehetek állandóan! koliszterint kaphatok az nem jó!

vallami tömeg növellő?de nekem nem szálkásitani kell,ha nem vastagodni!!

2015. dec. 21. 21:40
 5/25 Cortez70 ***** válasza:
Egyél több szènhidrátot; rizs, zab, krumpli, tészta, stb. De a fehérje is legyen meg.
2015. dec. 21. 21:42
 6/25 A kérdező kommentje:
nem azt kérdeztem mitt egyek,ha nema zt,hogy milyen Tömeg növelőtt ajánlotok :) Jumbo az jó? :D
2015. dec. 21. 21:48
 7/25 Cortez70 ***** válasza:
Ja, neked jó lesz. Úgysem hiszel nekünk.
2015. dec. 21. 21:52
 8/25 A kérdező kommentje:
de komolyan! már régóta csinálom az edzéseket meg a tömeg nvöelő kaját! töemg nvöelő kaját eszem! "tészta,hus,szallona,krumpli,rizs!! és pont ezért már vollt koliszterinem!! nem szeretnék megint!! nekem vallami tömeg növellő kell!
2015. dec. 21. 21:56
 9/25 Cortez70 ***** válasza:

Koleszterinje mindenkinek van kisgyerek. Pl a hormonok alapanyaga is. A tömegnövelőtől meg cukros lehetsz.

Meg biztos marharégen edzel mikor 15 éves vagy. Én meg edzek 30 éve és nekem akarod megmondani, hogy mi a jó. Fuck logic.

2015. dec. 21. 21:59
 10/25 A kérdező kommentje:
1éve edzek :) ki hagytam 3hónapot mivel az egészségem nem engedte! a hátt gerincem azal jártam Rehabra és helyr ejött! ujra el kedztem! szóval igen,régóta!! és kén vallami látványos változás is!! nem mindenkinek egyforma a szervezete!
2015. dec. 21. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!