Egy 15 éves 55kilós fiunak milyen Tömegnövelőt ajánlotok?
hátt anyi lene,hogy Edzek rendszeresen sajat testsuly-al!,
és kicsit vastagodni akarok mivel hátt nem igazán merek sulyzókal edzeni mivel meg állitja a növést eztt hallom mindenkitől! és hát gondolom egy tömeg növelő proteint vagy mi ki próbálok ozt ha vallamit segit!! ki tudja! ti mitt ajánlotok?
test suly:55
étkezés:rendszeres nagy kanálal! napi 4-5x
magaság:165cm
test alkat:nem anyira de azért mégis vékony! de nem anyira,ezen akarok kicsit változtatni!
edzés:napi 1-2x test sulyal!
"""""fekvő támasz,spárga nyujtás,rudon huzockodás,néha belle esik a futtás,gugolás!,"""persze ezeket sokáig cisnálom azért rendesen el kel fáradni akor edzés az edzés! :D
na meg,nem felejtem el a jó öreg házi múnkát!! ""Épitkezés ezerel" :D na ehez az élet módhoz milyen tömeg növelőt ajánlotok? vállaszokat előre is köszi szépen,helyes Írásom légyzsi ne fikázátok! :D tablet ről vagyok,és sietek mert midnjárt le merulök :)
aszt a kapszullát olvastam! nem az semmit!
nekem vallami erős kell! szallonát nem ehetek állandóan! koliszterint kaphatok az nem jó!
vallami tömeg növellő?de nekem nem szálkásitani kell,ha nem vastagodni!!
Koleszterinje mindenkinek van kisgyerek. Pl a hormonok alapanyaga is. A tömegnövelőtől meg cukros lehetsz.
Meg biztos marharégen edzel mikor 15 éves vagy. Én meg edzek 30 éve és nekem akarod megmondani, hogy mi a jó. Fuck logic.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!