Könnyen zsírosodónak milyen tömegnövelőt ajánlotok? Volumass 35?
Figyelt kérdés
Tudom, olcsóbb, ha magamnak keverem, azon kívül?2015. júl. 27. 15:39
1/3 anonim válasza:
Azon kívül könnyen zsírosodónak nem ajánlunk tömegnövelőt, magadnak kevered...
2/3 anonim válasza:
Zsírosodni csak és kizárólag akkor tud valaki, ha a napi energiaszükségleténél több energiát visz be a szervezetébe. Tapasztald ki, hogy körülbelül mennyi a súlyod szinten tartásához szükséges kalóriamennyiség, és igazítsd hozzá a tömegnövelőt az étrendedhez. A volumass 35 tökéletes szálkásítás alatt is, edzés után.
zsírosodni csak a túlevéstől lehet. Egy 50 grammos adag 180 kalória körül van, kb. 20 gramm szénhidráttal, ennyi röhögve kell is az izmaidnak edzés után. Én még dobnék hozzá egy adag fehérjét is.
nem kell kevergetned semmit, ha versenyző testépítőknek is megfelel a Volumass, akkor neked is jó lesz.
3/3 anonim válasza:
Én tudnék neked "kalóriamínuszban" is zsírosodni. A versenyzők pedig nem iszogatnak jumbo hardcore-t nőlj fel, ez csak a reklám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!