Az lenne kérdésem hogy mikortól lenne ajánlatos étrend kiegészítőket szedni?
Figyelt kérdés
Lassan 1 hónapja csinálom rendesen étkezem de eléggé nehezen hízó alkat vagyok.Beszéltem több testépítő ismerősömmel ők tómegnövelőt ajánlottak Aminosavval esetleg creatin.Tómegnövelőnek ezeket ajánlották: Jumbo, Mass Gain, Volumass adagolásként napi 3 turmixot javasoltak 1-t minden reggel meg edzés után 15 majd 45 perccel később. Aminosavnak az Amino 5000-t ajánlották úgy hogy napi 10 szem.Creatinról nagyon semmit nem mondtak milyet vegyek. Esetleg ti mit ajánlotok ?2015. júl. 9. 09:32
1/3 anonim válasza:
Bármikor lehet használni. De tömegnövelőt nem érdemes venni. Vegyél tejsavófehérjét, reggel zabpehellyel fogyaszd edzés után meg rakjál hozzá dextrózt.
2/3 anonim válasza:
Ja és amino meg kreatin szerintem nem szükséges.
3/3 Osynho válasza:
Napi 3x cukorbomba. Gratulálok a testépítő ismerőseidnek. :D Mass Gain? 3/4-e cukor. Semmirevaló, jó sok pénzért. Azt esetleg megkérdezték a tanácsadóid, hogy milyen étrendet követsz? Ezek a kiegészítők minimálisan járulnak csak hozzá a fejlődéshez, sőt megfelelő étrend mellé nem is feltétlenül kell. Csak megkönnyíti a tápanyagbevitelt. Én edzés utánra vennék egy tejsavó fehérjét, mellé valami szénhidrátot és kész. Meg persze vitamin, ásványi anyag, omega 3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!