Milyen tömegnövelőt ajánlotok kezdésnek?
Heti 4-5 edzés felesleges, a tömegnövelő meg fäszság és pénzkidobás.
Semmilyen kiegészítő - SEMMILYEN - nem kell ahhoz, hogy izmos vagy erős legyél. Az összes tápkieg csak kényelmi funkciókat tölt be. Fäszért nem lehet ezt felfogni?
Jól beszél az előttem szóló.
A legjobb kifejezés valóban arra szerre, "szarra", a tömegnövelőre a "kényelmi funkció".
1 a kulcs: EGYÉL! Minőség jót, és "sokat".
Hal, csirke, no meg egy kis csirke, meg csirkét is ehetsz, meg egy kis halat. :)
Tiszta, egészséges, és jelentős fehérjeforrásokat.
Minden az étkezéseden múlik.
Heti 5 edzés nem normális szerintem sem. A kötelező pihenési és regenerálódási időt is be kell tartani.
Hát vagy váll na után kötelező a teljes pihenő nap, stb.
Írtam a pihenő napot párral feljebb.
A pihenő napot értsd úgy hogy PIHENÖ NAP! A pihenő nap az amikor nem csinálsz semmit max nézed a tv-t.
A pihenő napon kondoteremben lábazni nagy hiba, hiba, hiba.
Az izom nem a konditeremben nő hanem este alvás közben.
Az izomnövekedés egyik legfo tosabb tényezője az alvás és pihenés minősége és mennyisége.
Ismétlem: ha hátazol, vállazol akkor szigorú pihenő nap. Akár 2 is lehet. A test legnagyobb izma a hátizom. A legnagyobb és egyben leglassabban legnehezebben regenerálódó területe. (Hamar tönkre is lehet tenni)
És nem vagyok én se pl tömegnövelő ellenes. De a kulcs a fehérje. A fehérje mennyiséget kell figyelni. Többet ér 1 jó étkezés mint bármelyik tömegnövelő. Napi 5 étkezésre van szükséged. 5-ször viszinylag keveset de minőségi fehérje dús ételt. Ezzel lepipálod a legtöbb whey protein és egyéb termékeket.
Az a baj haver, hogy a tomegnovelo a nevevel ellentetben nem novel tomeget. Edzes utan betolt azt kesz. Az mar mas, hogy van nehany (:D 90%) tomegnovelo aminek adagjaban irtozatos mennyisegu egyszeru szenhidrat van (khmm zod dzsumbo) es napi adagnak 2-3at ir.
Na meselem tovabb. Persze a gizda srac beszopja a marketinget es aaa meg is veszi mert ugye "nehezen hizoknak van" issza mindennap 2x-3x orul a fejenek, hogy hetente +1kg csak az mind zsir.
Lehet ezeket normalisan is hasznalni. De ugy meg jobban jarsz tejsavo feherje+50g gyors szenhidrattal. Kajatol fogsz izmosodni meg a rendes edzestervtol nem az ilyen szir szaroktol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!