Milyen gyakorlatot végezzek, hogy erősebbet üssek?
Rendelkezésemre áll 2 db 8,5 kg-os súlyzó, illetve az alternatívák mint a fekvőtámasz.Edzőterembe nem akarok menni.
Kb 6 hónap alatt szeretném úgy "kigyúrni" magamat, hogy minél erősebbet üssek.
Nem akarok izmos lenni vagy formálódni, csak olyan erőset akarok ütni, ha megütök valakit akkor az legyen a minimum, hogy a kórházban ébred fel egy töréssel az arcán.
Az testsúly és magasság megvan, szóval csak egy edzőterv kell, na meg persze nekiállni, szóval ha valaki pár sorban segítene nekem, azt nagyon szívesen fogadnám :)
Súly és gyorsaságtól függ.
Súly a mozgatott végtag erősítésével növelhető, gyorsaság meg technikával és kardióval meg a fene.
Fekvőtámaszoktól nem fogsz megtanulni ütni. Nem karból ütünk és nem az a cél, hogy megöljük a másikat. Ráadásul ha nem önvédelemre kell (gondolom nem, mert te sz*rsz az egészre csak nagyot akarsz ütni), akkor inkább nézz tévét.
Edzéstervet kértem te pedig egy általános iskolás lendület képlettel jöttél nekem :)
azért értékelem az "erőfeszítést"
jajj, istenkém, bárcsak láthatnám, hogy fél év edzéssel elkezdesz arcoskodni, aztán egy boxoló kiüt, mint a rubeola, és a kórházban ébredsz, törött arccal :D:D:D
minimum...
Álomvilágban élsz :) "boxoló kiüt" mi lesz a következő egy atomtámadás?
Úgy látom, hogy a magyar oktatásnak a szöveg értésre nagyobb hangsúlyt kéne fektetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!