Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzés után miből készítsek...

Edzés után miből készítsek turmixot?

Figyelt kérdés
Saját testsúlyos edzést végzek és elsősorban tömegelni szeretnék. A fehérje és egyéb készítményeket inkább kerülném. Mit tegyek az edzés utáni turmixba? Eddig tejet, banánt, barackot, zabot, lenmagot, tökmagot, túrót, fahéjat és mézet tettem, mit lehetne még esetleg?

2015. aug. 19. 17:43
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
47%

[link]

:D :D :D

Egyértelműen, a koksz sokkal jobban megéri. Egyébként ez nem bátorítás, hiszen én sem kokszolok, csak információ átadás a tények elferdítése nélkül. :D

Ha valakinek van még valami szempontja, azt szívesen hozzáfűzöm a listához. Hirtelen ennyi jutott eszembe. :D

2015. aug. 20. 15:58
 42/47 Osynho ***** válasza:

"csak információ átadás a tények elferdítése nélkül. :D"

HÁHÁHÁHÁHÁHHÁ. Ez nagy. Ki is írom ezt egy másik kérdésben. Lefostam a bokám ezen az összehasonlításon. XD hogy valaki ennyire agresszívan védja a hülyeséget, az elég ritka.

2015. aug. 20. 16:12
 43/47 Osynho ***** válasza:
2015. aug. 20. 16:15
 44/47 anonim ***** válasza:

Ahhahaha :DD ez már tényleg vicc kategória amit az 50%-os agyhalott idefirkál. Több sebből vérzik az összetákolt amatőr táblázata :D

Táplálékkiegészítő:

"Nem található meg a természetben" Ja tényleg a tejsavófehérjét a holdról hozzák :D Kémikusok tervezték :D A jó öreg tehén tervezte. Drága :D Nem is folytatom :D

A lista készítést azt hanyagold az nem a te pályád ahogy a tényeken alapuló információátadás se. XD

2015. aug. 20. 16:32
 45/47 anonim ***** válasza:
te agyhalott....a tejsavó minden tejtermék 'mellékterméke'....azaz természetesen megtalálható a tejben....a kox tényleg labor cucc te a tejsavó maximum annyira hogy kikisérletezzék, hogy hogyan nyerjék ki a tejből......
2015. aug. 20. 22:13
 46/47 anonim ***** válasza:
Előző vagyok.Én azért szoktam proteint inni mert egy napom évközben nagyon mozgalmas..Suiból haza,otthonról edzésre, edzésről ide,onnan oda stb. és nem tudom megoldani azt hogy még egy kját egyek eközben ebéden kívül.edzés után megiszom és megyek tovább.Nem azért iszom mert csodát várok hanem hogy kiegészítsem a táplálékom ugye..magyarán tényleg hülye aki csodákat vár tőle, de nem kell elvetni.Mármint a tápkieget
2015. aug. 20. 22:19
 47/47 anonim ***** válasza:
semmit nem ér a TÁPKIEG A SZILÁRD KAJA MINDIG JOBB :))))))
2015. aug. 21. 22:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!