Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzés után miből készítsek...

Edzés után miből készítsek turmixot?

Figyelt kérdés
Saját testsúlyos edzést végzek és elsősorban tömegelni szeretnék. A fehérje és egyéb készítményeket inkább kerülném. Mit tegyek az edzés utáni turmixba? Eddig tejet, banánt, barackot, zabot, lenmagot, tökmagot, túrót, fahéjat és mézet tettem, mit lehetne még esetleg?

2015. aug. 19. 17:43
1 2 3 4 5
 31/47 Osynho ***** válasza:
Azt sehol se írtam, hogy előnye lenne. :) Bár mondjuk annyi mégis van, hogy kényelmesebb az öltözőben meginni, nem telít el, így rövid időn belül tudok enni rendes, szilárd kaját. Egyébként meg nyilván a napi étkezés számít, nem a "csoda" kiegészítők.
2015. aug. 20. 13:14
 32/47 anonim ***** válasza:

Kényelmesebb, ennyi. A combfeszítő gép is kényelmesebb a guggolásnál...

Egy tejsavó árán, ha már mindenképp hasznos "kiegészítőre" akarsz költeni, akkor vegyél igazi kokszot, az legalább működik. :D

Ha meg annyira elvakított gyökér vagy, hogy megveszed a BCAA-t, glutamint, külön amino-kat, kreatint, edzés előttit, tesztoszteron fokozót, HMB-t,tejsavót, plusz estére még a kazeint is... ennyi pénzből olyan fäsza kúrát összeállítasz magadnak, hogy 1 év alatt anyád se ismer rád. :D

2015. aug. 20. 13:45
 33/47 Osynho ***** válasza:
59%

Tejsavó protein koncentrátum és kox egy mondatban? Huhh, bajok vannak. A combfeszítő gép-es példád ezer sebből vérzik. A tejsavó protein semmivel sem rosszabb, mint a csirkemell, ellentétben a combfeszítő gép nem alapgyakorlat, mint a guggolás. Ez annyira nem jött be.

"Ha meg annyira elvakított gyökér vagy, hogy megveszed a BCAA-t, glutamint, külön amino-kat, kreatint, edzés előttit, tesztoszteron fokozót, HMB-t,tejsavót, plusz estére még a kazeint is... ennyi pénzből olyan fäsza kúrát összeállítasz magadnak, hogy 1 év alatt anyád se ismer rád. :D"

Ja, csak egyik illegális és vannak mellékhatásai, főleg tudatlan felhasználóknál, addig a másik csoport boltban kapható, legális dolog. Atyaég... Remélem nem vesz komolyan pár kezdő tizenéves, aki valami fos cuccot vesz a haverjától, hogy nyárra shukár mellbicót növesszen.

2015. aug. 20. 13:53
 34/47 anonim ***** válasza:

"Ha meg annyira elvakított gyökér vagy, hogy megveszed a BCAA-t, glutamint, külön amino-kat, kreatint, edzés előttit, tesztoszteron fokozót, HMB-t,tejsavót, plusz estére még a kazeint is... ennyi pénzből olyan fäsza kúrát összeállítasz magadnak, hogy 1 év alatt anyád se ismer rád. :D"

:DDDD

Lehet, hogy kicsit nyers a megfogalmazás de k**vára igaz.

2015. aug. 20. 13:57
 35/47 Osynho ***** válasza:
Persze, a kúra alap esetben nem drága és látványos, csak ugye beleszól a hormonháztartásba. A rendes kúra azért nem 2Ft. :) Csak nem értem hogy jutottunk a kajától a koxig.
2015. aug. 20. 14:11
 36/47 A kérdező kommentje:
Ja, nagyon elkanyarodtunk az eredeti témától, ráadásul szerintem elbeszéltek egymás mellett. Mindenkinek más célja van a testépítéssel, nekem például nincs komolyabb célom vele, egyszerűen jól érzem magam, ha edzek és egészségesebb is vagyok.
2015. aug. 20. 14:18
 37/47 A kérdező kommentje:
Meg azért nyilván szeretném ha látszódna, ezért tettem fel a kérdést.
2015. aug. 20. 14:19
 38/47 anonim ***** válasza:
Tömegnövelő étrend kell aztán leszálkásítani. Egy tejsavó turmix edzés után nem fogja a világot megváltani.
2015. aug. 20. 14:50
 39/47 Osynho ***** válasza:
Ahhoz, hogy látszódjon is, valamint, hogy egy idő után tudj tovább fejlődni, oda kell figyelni az étkezésre. Számolgatni a makrotápanyagokat, ha nem is g-ra pontosan, de azért képben kell lenned, miből mennyit fogyasztasz. Sokan nem tudják milyen keveset esznek, aztán nem értik miért stagnálnak. Szemét kaja nélkül, minőségi, összetett szénhidrátokkal és kevés zsírral nem olyan egyszerű ám eleget enni. Hogy te a napi beviteledből mennyit viszel be különböző dolgokból, az gyakorlatilag mindegy. Egy fehérje shake csak egy csepp a tengerben, ahogy egy szelet csirkemell is. A napi bevitelnek kell meglennie.
2015. aug. 20. 15:01
 40/47 anonim ***** válasza:

:D Osynho :D

úgy jutottatok el a kajától a koxig hogy az 50% agyhalott nincs képbe :D Ez van nem tudsz mit csinálni. Tetszik amiket írsz egyébként.!

Kedves kérdező :)

A testépítést lehet jól és lehet rosszul csinálni. Éveket veszíthetsz egy rossz táplálkozással és helytelen edzéssel. Mint írod "szeretném ha látszódna". Akkor fontos hogy mit eszel és mit edzel és hogyan, mert így jutsz el a leghamarabb a célig.

nincs szükség semmilyen turmixra ha jól van összeállítva a kajád. Az első válaszoló azonnal leírta miért jó egy fehérjeturmix és miért nem jó az amit te találtál ki. Erre jön az agyhalott 50%-os és megmagyarázza :D Én is használok tejsavó turmixot CH-val rögtön edzés után. Szinte azonnal érzed hogy visszatölt és ez a lényeg. A másik pedig az hogy nem kell szöszmötölni vele. Rá 1 órára már mehet a hús rizs zöldség. A leggyorsabb eredményt súlyzós edzéssel és jó kajával fogod elérni. Ez a célod nem.? Jó a fegyenc is de soha nem fogsz akkora erőszintet elérni mint aki súlyokkal edz. Egyszerű oka van a testsúly kevés egy idő után ahhoz hogy feljebb lépj. Nem tudsz tudsz akkora stresszt kiváltani hogy a szervezet nagyobb izmokkal reagáljon.

2015. aug. 20. 15:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!