Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzés után miből készítsek...

Edzés után miből készítsek turmixot?

Figyelt kérdés
Saját testsúlyos edzést végzek és elsősorban tömegelni szeretnék. A fehérje és egyéb készítményeket inkább kerülném. Mit tegyek az edzés utáni turmixba? Eddig tejet, banánt, barackot, zabot, lenmagot, tökmagot, túrót, fahéjat és mézet tettem, mit lehetne még esetleg?

2015. aug. 19. 17:43
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
100%
Annyira azért nem zárkóznék el a fehérjétől..nem lesz tőle semmi bajod.Az emberek és ellenőrök mindig nagyon szívják a nagy tápkieg gyártó cégeket, úgyhogy ha valami gond lenne velük már réges rég tudnánk hisz ez lenne a szenzáció.A tipikus 'b**i kokszosok, mi megmondtuk' folyna még a csapból is..nyugodtan ehedet.nem lesz bajod tőle
2015. aug. 19. 19:35
 12/47 anonim ***** válasza:
0%
Felesleges.
2015. aug. 19. 19:37
 13/47 anonim ***** válasza:

Nem turmixot kell fogyasztani edzés után, hanem fehérjét és ch-t.

Ez a lényeg.

Tehát nem az a lényeg, hogy turmix-állagú legyen az a valami, amit elfogyasztasz, hanem az, hogy megfelelő minőségű és mennyiségű tápanyagot tartalmazzon.

Aki fehérjeport fogyaszt, azért iszik turmixot, mert így praktikus, hogy vízzel összekeveri.

(Megehetné csak a port is...)

Tejet én semmilyen körülmények között nem fogyasztok, de nem azért mert laktózérzékeny vagyok, hanem azért, mert tényleg nem jó tápanyagforrás egy felnőtt ember számára, a tejet a természet a pici gyermekek élelmezésére találta ki.

Nyers tojást épeszű ember nem fogyaszt, nem csak a szalmonella veszélye miatt, hanem azért, mert egyrészt a benne lévő enzimek hatástalanítják a B-vitaminokat, főleg a biotin felszívódását akadályozzák meg, ezzel vitaminhiány alakul ki, másrészt a tojás fehérje tartalmát nyers formában az ember nem tudja rendesen megemészteni, feldolgozni, míg hőkezelve az egyik legjobb biológiai értékű fehérjeforrás lesz a tojásból.

2015. aug. 19. 19:47
 14/47 Osynho ***** válasza:
72%

"Ne hallgass az olyan idiótákra, akik mindenféle felesleges fehérjekészítményt javasolnak."

A sülthús is fehérjekészítmény, azt se javaslod? Illetve az emberek szemében teljesen normális kaják, melyek tele vannak térfogatnövelőkkel, állagjavítókkal, tartósítószerekkel, színezékekkel és tartalmaznak fehérjét, azokat se javaslod ugye? A boltok polcairól nem sok mindent ajánlasz ezek szerint.

"Ebben az időben tökéletes a saját testsúlyos edzés."

Mert a helytelenül végrehajtott saját súlyos gyakorlatokkal nem lehet szétcseszni az ízületeket, igaz?

"A fehérjeporoktól pedig nem félni kell, hanem leszarni őket, mert feleslegesek."

Hogy lehet felesleges egy esszenciális tápanyag?

2015. aug. 19. 19:52
 15/47 anonim ***** válasza:
Mindenkivel egyetértek :) Kivéve a 4.el nem. Egy turmix hamarabb visszatölt gyorsan lehúzod és rendben vagy. Utána meg mehet a rizs, hús lenmagolaj zöldség, lefekvés előtt pedig a túró. A fegyenccel lehet tömeget hozni de az az időszak piszok hamar véget fog érni, egy 14 éves gyereknek kezdésnek jó a súlyzós edzés előhírnökeként :D
2015. aug. 19. 19:56
 16/47 anonim ***** válasza:
35%

@Osynho

Gyakorold még ezt a szövegértés-tudományt, kedves idióta.

2015. aug. 19. 20:22
 17/47 anonim ***** válasza:
Semmilyent, egyel húst/tojást, meg valami szénhidrátot.
2015. aug. 19. 20:50
 18/47 Osynho ***** válasza:
72%

51%

Hahaha! Pont ilyen válaszra számítottam. Gondoltam, hogy nem lesz érv, csak a személyeskedés. :D Igazából az ilyenek miatt is látogatom ezt az oldalt. Jót lehet röhögni. Én nem fogok a szintedre süllyedni, inkább szórakozok az ilyen stílusú válaszokon. ;-)

2015. aug. 19. 20:57
 19/47 anonim ***** válasza:
Nagy az Isten állatkertje :D 51%-ban hasznos válaszokat ad és 2 válasza egy nagy nulla a többség szerint. Azon az idióta kijelentésen azért elgondolkodnék :D Háh jót röhögtem bevallom :D
2015. aug. 19. 21:20
 20/47 anonim ***** válasza:
zab, tojás , banán :) komplex szénhidrát, fehérje, és banán :) kell ennél jobb?
2015. aug. 19. 22:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!