Edzés után miből készítsek turmixot?
Nem turmixot kell fogyasztani edzés után, hanem fehérjét és ch-t.
Ez a lényeg.
Tehát nem az a lényeg, hogy turmix-állagú legyen az a valami, amit elfogyasztasz, hanem az, hogy megfelelő minőségű és mennyiségű tápanyagot tartalmazzon.
Aki fehérjeport fogyaszt, azért iszik turmixot, mert így praktikus, hogy vízzel összekeveri.
(Megehetné csak a port is...)
Tejet én semmilyen körülmények között nem fogyasztok, de nem azért mert laktózérzékeny vagyok, hanem azért, mert tényleg nem jó tápanyagforrás egy felnőtt ember számára, a tejet a természet a pici gyermekek élelmezésére találta ki.
Nyers tojást épeszű ember nem fogyaszt, nem csak a szalmonella veszélye miatt, hanem azért, mert egyrészt a benne lévő enzimek hatástalanítják a B-vitaminokat, főleg a biotin felszívódását akadályozzák meg, ezzel vitaminhiány alakul ki, másrészt a tojás fehérje tartalmát nyers formában az ember nem tudja rendesen megemészteni, feldolgozni, míg hőkezelve az egyik legjobb biológiai értékű fehérjeforrás lesz a tojásból.
"Ne hallgass az olyan idiótákra, akik mindenféle felesleges fehérjekészítményt javasolnak."
A sülthús is fehérjekészítmény, azt se javaslod? Illetve az emberek szemében teljesen normális kaják, melyek tele vannak térfogatnövelőkkel, állagjavítókkal, tartósítószerekkel, színezékekkel és tartalmaznak fehérjét, azokat se javaslod ugye? A boltok polcairól nem sok mindent ajánlasz ezek szerint.
"Ebben az időben tökéletes a saját testsúlyos edzés."
Mert a helytelenül végrehajtott saját súlyos gyakorlatokkal nem lehet szétcseszni az ízületeket, igaz?
"A fehérjeporoktól pedig nem félni kell, hanem leszarni őket, mert feleslegesek."
Hogy lehet felesleges egy esszenciális tápanyag?
@Osynho
Gyakorold még ezt a szövegértés-tudományt, kedves idióta.
51%
Hahaha! Pont ilyen válaszra számítottam. Gondoltam, hogy nem lesz érv, csak a személyeskedés. :D Igazából az ilyenek miatt is látogatom ezt az oldalt. Jót lehet röhögni. Én nem fogok a szintedre süllyedni, inkább szórakozok az ilyen stílusú válaszokon. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!