Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzés után miből készítsek...

Edzés után miből készítsek turmixot?

Figyelt kérdés
Saját testsúlyos edzést végzek és elsősorban tömegelni szeretnék. A fehérje és egyéb készítményeket inkább kerülném. Mit tegyek az edzés utáni turmixba? Eddig tejet, banánt, barackot, zabot, lenmagot, tökmagot, túrót, fahéjat és mézet tettem, mit lehetne még esetleg?

2015. aug. 19. 17:43
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:

Ez nem a legjobb amit csinálsz. Összekeversz mindent és ebből lesz egy nehezen felszívódó maszlag ami még drága is. Edzés után pont az lenne a lényeg hogy bevigyél egy gyorsan felszívódó tiszta tejsavófehérjét pl szőlőcukorral keverve. Ennek van értelme. Ha a legjobbat akarod a szervezetednek akkor ezt csinálod mint sok-sok millióan a világon. Ez már kivan találva.

Olcsó és kitűnő 80%-os tejsavó 30g edzés után feloldva szőlőcukorral VÍZBE..!! A tej csökkenti a tiszta tejsavó gyors felszívódását.

[link]

2015. aug. 19. 18:09
 2/47 Osynho ***** válasza:
31%
A fehérjét mellőzve meghalsz.
2015. aug. 19. 18:18
 3/47 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező úgy értette, hogy 'természetes' dolgokból akarna turmixot csinálni, különben önthetné ki a turmixát, mert az összes felsorolt ételben van valamennyi fehérje.
2015. aug. 19. 18:23
 4/47 anonim ***** válasza:
6%

Ne hallgass az olyan idiótákra, akik mindenféle felesleges fehérjekészítményt javasolnak.

Amit eddig ittál, az a lehető legjobb. Ha én szorulnék tömegnövelő turmixra, akkor a következőt innám:

- Zabpehely / rizs

- Tojás (ha tartasz tőle, akkor süsd meg előtte, nyilván só nélkül)

- Valami gyümölcs, hogy legyen íze

- Édesítő, fahéj, C vitamin (por forma, én szoktam bele keverni)

Plusz, ha nehezen van meg a napi kalóriabeviteled (és gondolom nehezen, ha turmixot iszol), akkor öntsél bele valamilyen olajat; olívaolajat, lenmagolajat, de ugyanilyen szempontból jó lehetnek az olajos magvak is illetve a mogyoróvaj (a valódi).

2015. aug. 19. 18:25
 5/47 anonim ***** válasza:
13%
* Mármint az edzés utánimba szoktam keverni C vitamint, ha egyáltalán szükségem van edzés utánira. Általában megoldom rendes kajából, olyankor sima folyadékba /vízbe/ megy a C vitamin.
2015. aug. 19. 18:27
 6/47 anonim ***** válasza:

4. válaszoló. Nem tudsz rólam semmit. A stílusod lekezelő és nagyképű. Megbántottalak valamivel.? Nem hinném. Alap hogy nem nem bunkózom azzal akinek a véleménye eltér az enyémtől.

Legyen szép napod.

2015. aug. 19. 18:38
 7/47 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem vélemény meg jópofizás kérdése. Ha jópofizni akarsz, keress valami vidám délutáni teaklubbot.
2015. aug. 19. 18:43
 8/47 Kisboltos ***** válasza:
93%
saját testsúlyos edzéssel rohadt nehéz tömegelni(mármint izomba) aztán meg mi baja van az embereknek a fehérjeturmixszal? minőségi, ellenőrzött tápanyag. ha nem akarsz tejsavót, akkor igyál szóját, tojásport vagy marhafehérjét.
2015. aug. 19. 18:56
 9/47 anonim ***** válasza:
55%
Újabb fegyences agyhalott aki nem mer fehérjézni.
2015. aug. 19. 19:08
 10/47 anonim ***** válasza:
18%

14 évesen veszélyesek lehetnek a nagy súlyos összetett gyakorlatok.

Ebben az időben tökéletes a saját testsúlyos edzés.

A fehérjeporoktól pedig nem félni kell, hanem leszarni őket, mert feleslegesek.

2015. aug. 19. 19:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!