Edzés után miből készítsek turmixot?
Ez nem a legjobb amit csinálsz. Összekeversz mindent és ebből lesz egy nehezen felszívódó maszlag ami még drága is. Edzés után pont az lenne a lényeg hogy bevigyél egy gyorsan felszívódó tiszta tejsavófehérjét pl szőlőcukorral keverve. Ennek van értelme. Ha a legjobbat akarod a szervezetednek akkor ezt csinálod mint sok-sok millióan a világon. Ez már kivan találva.
Olcsó és kitűnő 80%-os tejsavó 30g edzés után feloldva szőlőcukorral VÍZBE..!! A tej csökkenti a tiszta tejsavó gyors felszívódását.
Ne hallgass az olyan idiótákra, akik mindenféle felesleges fehérjekészítményt javasolnak.
Amit eddig ittál, az a lehető legjobb. Ha én szorulnék tömegnövelő turmixra, akkor a következőt innám:
- Zabpehely / rizs
- Tojás (ha tartasz tőle, akkor süsd meg előtte, nyilván só nélkül)
- Valami gyümölcs, hogy legyen íze
- Édesítő, fahéj, C vitamin (por forma, én szoktam bele keverni)
Plusz, ha nehezen van meg a napi kalóriabeviteled (és gondolom nehezen, ha turmixot iszol), akkor öntsél bele valamilyen olajat; olívaolajat, lenmagolajat, de ugyanilyen szempontból jó lehetnek az olajos magvak is illetve a mogyoróvaj (a valódi).
4. válaszoló. Nem tudsz rólam semmit. A stílusod lekezelő és nagyképű. Megbántottalak valamivel.? Nem hinném. Alap hogy nem nem bunkózom azzal akinek a véleménye eltér az enyémtől.
Legyen szép napod.
14 évesen veszélyesek lehetnek a nagy súlyos összetett gyakorlatok.
Ebben az időben tökéletes a saját testsúlyos edzés.
A fehérjeporoktól pedig nem félni kell, hanem leszarni őket, mert feleslegesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!