Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Állandóan éhes vagyok, bármenn...

Állandóan éhes vagyok, bármennyit eszek. Jelenleg testsúly x 5g ch és 3g fehérje megy. Több ch sok lenne?

Figyelt kérdés
3 hete végeztem szálkásitó étrenddel, jelenleg megint tömegelek, szépen fokozatosan felvittem a ch-t, már eszem a testsúly x 5g-ot, meg eszek mellé telitettlen zsirokat is, pl mogyoró, olivaolaj, stb, de állandóan éhes vagyok. heti 4x edzem, de egész nap ennék. továbbá a tömeg se jön, pedig 3 hete végeztem a szálkásitással, akkor 80ról mentem le 72re, de még mindig 72 vagyok...

2015. aug. 7. 21:13
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Amúgy ne csodálkozz hát én 6g CH val szinten tartok én:DD

5g mal szálkásítok (lassan).:DD emeld azt a CH nem sok az egyébként.

2015. aug. 7. 22:48
 22/33 anonim ***** válasza:

Nem eszel eleget és még éhes is vagy.

Nem értem mi ebben a fura

2015. aug. 7. 23:50
 23/33 A kérdező kommentje:
az hogy ezelőtt ugyan ennyit ettem, és 60ról 80ra mentem fel 1 év alatt, most is annyit eszek, de 3 hét alatt 0 gramm. és attól félek, hogy ha növelem a ch-t, zsirosodok. de kipróbálom, valahogy muszáj nőnöm, genetikai határomtól még messze vagyok.
2015. aug. 7. 23:56
 24/33 anonim ***** válasza:
Simán bekövetkezhetett anyagcsere sebesség változása.
2015. aug. 8. 00:58
 25/33 A kérdező kommentje:
mennyit adjak hozzá? 100g zab menjen este is? vagy 100g rizs elosztva napközben?
2015. aug. 8. 01:07
 26/33 anonim ***** válasza:

Nap közben emeld a ch t és nézd hogy mennnyire zsírosodsz.

Este meg fölösleges a ch.

2015. aug. 8. 01:49
 27/33 anonim ***** válasza:
Nem vesztettel semmi izmot ezert ugyanannyi kaloriat használsz el mint mikor 80 voltál
2015. aug. 8. 11:20
 28/33 anonim ***** válasza:
Szerintem mehetne kicsit több zsír is. Rám mindig este jön hogy éhes vagyok. Ilyenkor zöldséget eszek két pofára.
2015. aug. 14. 22:02
 29/33 A kérdező kommentje:
hihetetlen, de már csak 71 vagyok... csak rizsből eszek napi 3 zacskót, és fogyok... nem értem.... lehet néha ennem kéne junk foodot? :\
2015. aug. 16. 23:47
 30/33 anonim ***** válasza:

--gömb--

Én ugyanigy voltam, csak én kb 9g ch/ttkg-t ettem (régen néha még többet is).

Aztán szinte teljesen kivettem a szenhidratot az etrendembol, fehérjére alapoztam a kaloriabevitelt egy rövid ideig. Hatalmas volt a különbség. Azóta nem eszek semmi gabonafelet, legfeljebb nassolnivalonak egy kevés peksutit néha.

Illetve kiserleteztem a gyumolcscukorral, ami jobb nekem mint a keményítő, de az se az igazi.

Október óta a hivatalos etrendem kaloriatartalmanak legalább 60%-a fehérje. Más kérdés, hogy ez egy vagon pénz, szóval a gyakorlatban kevés ideig jott össze.

Most például 80 g wpc80, 300g mogyoró, és 40 g gyümölcscukor a kajám. De még ez is sokkal jobb mint anno a napi 4500 kcal, sok szenhidrattal.

Persze ez nem jelenti hogy neked is ez a megoldás, nem vagyunk egyformák.

Hol tartasz most amúgy?

2015. dec. 18. 06:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!