Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen elért eredmény után a...

Milyen elért eredmény után a leghatásosabb szteroidot használni?

Figyelt kérdés
NEM TANÁCSOT KÉREK csak érdekel a téma, hogy ki mit gondol erről, beszélgettem már sok személyi edzővel és testépitővel, a legtöbb azt mondta hogy 2-3 év az ajánlott, viszont sok testépitő már a kezdetektől tesztózik, aztán növeli az adagot meg kombinálja mással, nektek mi a véleményetek erről? olyan választ nem kérek hogy semmikor, meg soha mert meghalsz. köszi!

2015. aug. 1. 14:54
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
nekem ez mind meg van, 73 kilósan... ehhez nem kell 4-5 év, inkább 1 max 2
2015. aug. 5. 13:24
 22/27 Krisz85 ***** válasza:

na akkor még 1x a videóra reagálva

"e 20 évesen már 2x Mr Ausztrália volt, mikor profiba lépett és kezdett el KOMOLYABBAN cuccolni,"

2015. aug. 5. 21:37
 23/27 A kérdező kommentje:
igaz, relativ... bár már egy testo + deca is rengeteget dob
2015. aug. 5. 21:40
 24/27 Krisz85 ***** válasza:

egyébként nagyon durva több komoly testépítő Kati Béci például egy bbtv videó alakalmvaá, de maga Lee Priest is írt nekem fórumban arról, hogy ahhoz képest ahogy kinéznek mennyire nevetséges mennyiséget használnak, sokkal kevesebbet, mint amit az átlag gondol, sőt Lee írta, hogy kifejezetten utál cuccon lenni, a tűk miatt, folyton ideges és nem alszik rendesen, de szükséges rossz a versenyfelkészüléshez

Szerintem ha versenyzel és tényleg komolyak a szándékaid keress meg bátran olyas valakit, aki ért is ehhez, Kiss Jenő, Kati Béci stb, nem fognak elküldeni a francba ha látják rajtad hogy nem most találtad ki és nem csajozási, meg strandon vírítás miatt akarsz cuccolni, hanem sportspecifikusan, versenyre készülve, pl hogy le tudsz mondani egy hétvégi ivászatot vagy házibulit, esetleg nyaralást , mert ősszel verseny és nem hagyhatsz ki egy kaját sem.

2015. aug. 6. 21:03
 25/27 A kérdező kommentje:
utolsó: köszi, azt hozzá tenném, hogy 3 éve nem ittam alkoholt, nem járok "diszkóba" csak haverokkal beszélgetni, edzek tanulok és dolgozok, kaja grammra számolva, edzés mindig kemény, nem beszélgetni járok. a probléma az, amit lehet irtam is már, hogy mindenki a saját cuccád dicséri. aki enát árul, az azt mondja hogy vegyem azt mert az jo meg eredeti, akinek épp vinyója van az meg azt mondja hogy húú giy is jol nézel ki de ezzel még királyabb lenne... érted...
2015. aug. 6. 21:09
 26/27 A kérdező kommentje:
sokan mondják hogy első kurára elég kis adag tesztó, mert az is sokat hoz, már már elsőre 2-3 dolgot kombinál :\
2015. aug. 6. 21:48
 27/27 A kérdező kommentje:
*más már*
2015. aug. 6. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!