A szteroidok milyen gyorsan hoznak eredményeket?
Figyelt kérdés
Esetleg van itt olyan aki már használt :)2015. júl. 19. 21:25
1/18 anonim válasza:
Kérdésedből következtetek, hogy fogalmad sincsen a dologról, utána se néztél... Előbb találnál választ a google segítségével és egyéb builder weboldalon...
2/18 anonim válasza:
És mégis melyik?:D Pl. különböző tesztoszteron észterek más és más hatásidővel rendelkeznek.
3/18 A kérdező kommentje:
Hát az igazság az hogy ennek a kérdésnek az lenne a célja hogy találjak egy embert aki használt már és vele tudjak beszélni :D csak ha így írom ki valamiért törlik
2015. júl. 19. 21:43
4/18 anonim válasza:
Bármelyik konditeremben találsz ilyet :D
5/18 A kérdező kommentje:
Írjál már ilyen kondit :D eddig háromba is voltam már,mivel két éve kondizok de még egyel sem találkoztam
2015. júl. 19. 21:51
6/18 anonim válasza:
Olyan terem, ahol nem tangapapucsban és törölközővel a vállukon járnak. Amúgy nehogy azt hidd hogy az annyira használ, hogy nem kell dolgozni. Pár centit csak, amiért nem éri meg kockáztatni az egészséged. Nem, nem használom.
7/18 anonim válasza:
Azért mert ilyen szintű tudatlan emberekkel nem lehet endokrin rendszerekről beszélni. Az edzőteremben sem fogják bevallani még ha kérdezed akkor sem, ugyanis bűncselekménynek számít az országban.
Itt az internet akárminek utána tudsz nézni, beírod angolul és kész, de alapinformációkat magyarul is megtalálsz.
8/18 A kérdező kommentje:
Jó,de az igazság az hogy én szeretnék venni.Ha esetleg valaki aki árul ilyet,vagy ismer olyat aki árul az ne habozzon :D segítsen egy fehér fiúnak az álmai megvalósításában.Ja és még egy kérdés.Ha nem neten és nem is a terembe szerzik be akkor honnan a gyászból?
2015. júl. 19. 22:56
9/18 anonim válasza:
a fehér fiú fehér arca a szteroidok után olyan lesz mint egy piros, ragyás pizza
10/18 anonim válasza:
Ez olyan mint ha drogot vennél, kiszűri a dealer ha retard vagy...
Egyébként is nincs rá szükséged, nem tudnád használni. Mondtam olvass el róla pár könyvet, ez nem instant izomnővelő varázsszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!