Szerintetek ez milyen eredmény? Képpel 18F
Figyelt kérdés
Már néhány hónap híján egy éve edzek mellette futok szálkásításként meg van étrendem is
Szerintetek ez milyen eredmény vagy még kéne rajta javítani valamit?
Itt a kép: kepfeltoltes.hu/view/150719/images-19-1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
2015. júl. 19. 08:52
1/12 - palilaci - válasza:
Csajoknak biztos bejön, de ez egy év alatt nulla. Mondjuk nem mindegy honnan indultál.
2/12 A kérdező kommentje:
Kezdő kép nincs de átlag skinny fat voltam
2015. júl. 19. 09:52
3/12 anonim válasza:
Én is egy éve edzek, 17 vagyok. Étrendem nincs, saját súllyal edzek főleg, néha használok súlyt. Én is így nézek ki körülbelül. Neked talán kicsit nagyobb karod van, nekem egy picit a mellizom jobb. Szerintem összességében jó.
4/12 A kérdező kommentje:
Köszi:D de elég szálkás vagy még kéne szálkásítani?
2015. júl. 19. 11:55
5/12 anonim válasza:
Szerintem elég szálkás vagy. Esetleg tömegelhetnél.
6/12 - palilaci - válasza:
Szintén skinnyfat pacsi.
Ha klappolt a kaja végig és rendesen edzettél akkor is jobbat kellett volna hoznod.
7/12 A kérdező kommentje:
Mi a bajod ezzel?
2015. júl. 19. 18:38
8/12 anonim válasza:
Gondolom szálkásítani kellett. Még biztos nem tömegelt a kérdező.
9/12 A kérdező kommentje:
Már megvolt minden a hason már látszódnak a kockák
2015. júl. 19. 19:18
10/12 anonim válasza:
Szerintem tömegelned kellene mindenesetre. Mérlegen nézted a súlyod? Szerintem még nem használtad ki a teljes fejlődési képességed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!