Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha napi 20 percet hasizmozok...

Ha napi 20 percet hasizmozok Rubint Rékával akkor mennyi idő után lesz látható eredmény? 167 cm / 56 kg/ L

Figyelt kérdés

2015. jún. 27. 17:34
1 2
 1/18 Sowilo ***** válasza:
Soha. A rubint réka egy rakás szar.
2015. jún. 27. 17:38
 2/18 anonim válasza:
En nagyon konnyen izmosodok es egy nagyon minimalis valtozas nekem par het utan bekovetkezett az itthoni tornazastol. Nem rubint rekara csinaltam, de hasonlo videokra. Persze nem orult kockahasam lett, csak szebb lett mint volt. :) mellette valtozatos etrendem van. Szerintem ez a genetikatol is fugg.
2015. jún. 27. 17:54
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez így menne, én sem járnék el kondiba 1-1,5 órát.
2015. jún. 27. 18:55
 4/18 anonim ***** válasza:
Soha! Nem attol fog latszodni, mert te hasazol...Megfelelo taplalkozas kell es elegendo mennyisegu kardio...
2015. jún. 28. 00:11
 5/18 A kérdező kommentje:
Mellette még ùszom.amikor van rá időm.és lehetősègem es a taplalkozasra is megprobalok figyelni.
2015. jún. 28. 14:16
 6/18 anonim válasza:
Rubint hatásos.HA megfelelő az étrend és heti 2-3 kardiót is beiktatsz.
2015. jún. 28. 17:26
 7/18 anonim ***** válasza:

ezek a celeb dvd-k csak arra jók, hogy megéljen belőle aki kiadta, el ne hidd, hogy a csajnak attól van olyan lapos hasa, hogy napi 20 percet azokat a gyakorlatokat csinálja, amiket a kazettán árul.

Rengeteg cardio edzés, és bizony a fotózások előtt komoly diéta van egy olyan "hasban", nem pedig napi 20 perc otthon, ahol ráadásul igazából ellenőrizni sem tudod (és más sem teszi meg), hogy egyáltalán jól csinálod e a gyakorlatokat, vagy csak emelgeted a fejed hasprés helyett.

2015. jún. 28. 21:03
 8/18 Sowilo ***** válasza:

A hasizom eleve nem arra lett kitalálva, hogy 20 percen keresztül több százszor összehúzódjon. Nem ez a funkciója, az életben ilyesmire nincs szükség. A hasizom arra van, hogy hozzájáruljon a törzs stabilizálásához. Hogy egy helyben tartsa a felsőtested. Ezért van az, hogy ha rendesen csinálod az elölguggolást, ugyanolyan izomláz lesz a hasadban, mint ha haspréseket csináltál volna, csak az előbbitől erős hasizmod lesz, az utóbbitól viszont valószínűleg nem. Ha nincs lehetőség összetett súlyzós gyakorlatokra, még mindig jobb plankot, rövid sprinteket végezni, mint 20 percen keresztül rubinTRÉkára hülyéskedni, ha erős hasizmokat akarsz.

Azt meg már le sem írom, hogy ha zsír van a hasadon, azt nem a hasizom edzésével kell onnan leszedni.

2015. jún. 29. 02:09
 9/18 A kérdező kommentje:
oké ... mind1 én azért csinálom mert jól esik és remélem valamennyit használ :) azt gondolom hogy ő nem csak ennyit csinál mert állandóan posztolgat hogy fut aztán 1 órákat edz és ilyenek de én nem kockás hasat szeretnék mert egy lánynak sztem az nem áll jól csak kicsit laposabb hasat :P
2015. jún. 29. 12:46
 10/18 Sowilo ***** válasza:

# 9

Jól áll lányoknak is a kockás has, csak Rékának nem. Mondjuk neki kevés dolog áll jól, olyan ocsmány szegény. :D

Ha laposabb hasat szeretnél, akkor ez a legrosszabb, amit tehetsz. Neked zsírt kell leadnod a hasadról, az meg hasazással biológiailag lehetetlen. Ha mégis használ valamit, amire nincs sok esély, akkor max a hasad lesz izmosabb, de ha háj van rajta, csak még nagyobbnak fog tűnni.

Egyél több húst és zöldséget, ne egyél cukrot és búzalisztet tartalmazó kaját egyáltalán, se semmit ami mű(virsli és társai). Napi 20 perc hasazás helyett csinálhatnál minden másnap ugyanennyi intervallumos kardiót, sokkal többet érnél el vele, és fele annyi idő lenne.

2015. jún. 29. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!