Ha napi 20 percet hasizmozok Rubint Rékával akkor mennyi idő után lesz látható eredmény? 167 cm / 56 kg/ L
Hitler is lelkes volt, és valószínűleg a családját is nagyon szerette. Nem is értem, miért szidják... Attól hogy RR nagyon jófej, még nem lesz jó az is, amit hirdet.
Senki nem mondta, hogy sok a hájad van. Azt mondtam, biológiailag lehetetlen hasazással eltüntetni a hasról a hájat. Ha ennek tudatában mégis megpróbálod... nos... mindegy.
A legoptimálisabb heti 3 teljes testes súlyzós edzés lenne alapgyakorlatokkal, intervallumos kardióval kiegészítve, de ezt úgysem fogod csinálni, ezért írtam csak az intervallumos kardiót. Ehhez képest a futás és az úszás nem ér semmit, hiába mondják a női magazinok meg a dagadt barátnők a fodrásznál. /ne vedd sértésnek/
Az más, ha valakin annyi a felesleg, hogy 15kg-ot tud fogyni. Akkor igazából mindegy mit csinál, a lényeg hogy picit mozogjon meg picit figyeljen a kajára, és fogyni fog. ( <- magyarázat az alakreformos képekre) Rajtad viszont már nincs ennyi zsír, valószínűleg az utolsó kilókat akarod leszedni magadról, az meg csak rendes módszerrel menne.
Izmosodni milliószor nehezebb mint fogyni, meg egyébként is, ahhoz tömegnövelő étrend kell, te pedig az ellentétét csinálod. Biológiailag lehetetlen az izmosodás, a legtöbb kalóriát viszont súlyzós edzéssel használod fel. Azért van akkora rajongótábora, mert remek érzéke van a marketinghez. Amíg az átlagember idióta, addig a népszerűség nem jelent semmit...
/nem veszekedünk, csak részletesen kijavítom amit írsz, hogy ha egy másik kérdésben valaki ugyanezeket a tévhiteket hangoztatja, be tudjam ezt linkelni/
Ja, a koplalás az más, de akkor nem zsírból fogysz hanem izomból, mellette vizet és glikogént vesztesz, jó hogy lement 15kg :D
Súlyzózni így érdemes.
mennyi ideig csináltad az új kazettára? Tök mindegy mit fogsz választani 20 perc kardió éppen bemelegedni elég...
Én még egy celeb kazettát sem láttam, ami hasznos lett volna, olyat meg főleg nem, hogy valaki az alapján jól csinálta volna a gyakorlatokat, így nem az a kérdés, hogy X vagy Y csinálta e a kazit, max hitvitának jó, hogy szerintem X jobb mint Y, lehet róla a FB-on vagy fórumokon tolni a flame-et, de általában mind szemét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!