Milyen elért eredmény után a leghatásosabb szteroidot használni?
hmmm, Lee Priest-et hozom fel példának mindig, hogy - bár neki kivételesen jó arányai és genetikája van a magassága ellenére- de 20 évesen már 2x Mr Ausztrália volt, mikor profiba lépett és kezdett el komolyabban cuccolni, szerintem ha nem versenyzel totál felesleges, ha viszont komolyan gondolod a versenyzést, akkor a válasz tök egyszerű, ha naturálban már elérted a maxot, ami mondjuk inkább 5 év edzésmunkát jelent sz*r genetikával, a legjobbal is 3 év legalább, és akkor nagyon ügyes voltál, de ettől függetlenül ha nem versenyzel akkor tök felesleges, nem lehet rövid időn belül minőségi izomzatot felépíteni, mint ahogy ha pl futnál, állóképességet sem, ha bemész a terembe és megkérdezel pár tényleg komoly, érett fizikumú srácot /versenyzőt/ senki nem fogja azt mondani hogy két éve edz
Az emberi test egyszerűen nem így működik, ha koxolnál, és bezabálnál pizzát tortát meg kínai kaját, feljönne rád 15 kiló, abból jobb esetben 4 kiló izom lenne a többi víz meg zsír, megéri?!
Ráadásul nincs rá garancia hogy jól arimatizálod /azt hiszem így nevezik/ a koxot, /már ha gyógyszertári tisztaságú több milkás cuccot vettél/, lehet nagyon rosszul aromatizálod és fél év alatt ginekomasztiád lesz.
Kollégám 18 évesen kezdett el cuccolni három évig csinálta a kúrát, levezetett a megfelelő cuccokkal, amikor nem volt cuccon tök átlagosan nézett ki, aztán már láttuk hogy mikor van kúra alatt, ráadásul szakadékony lett a mellizma, kétszer meg is szakította, majd a 3 év végére nem tudni miért csomó nőtt a mellébe, kiműtötték, aztán felhagyott a cuccal, meg a gyúrással is.
Én ezzel úgy vagyok, hogyha valaki nem tudja elérni ezeket az eredményeket:
fekvenyomás 100 kg
guggolás 120 kg
felhúzás 150 kg
Mondjuk egy 60-80 kilós testsúllyal,
akkor hiába nyúl szteroidokhoz, csak nagyobb balfék lesz tőle aki azonnal elveszít mindent, ha elfogy a cucc, mert pont a lényeget spórolja el: A kitartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!