Szóval a teljes test edzés nem működik, és nem jobb, mint az osztott?
https://www.youtube.com/watch?v=Dq-0dD343WU
Röviden, ők mind teljes test edzéssel edzettek:
[link] (bizony, az elején ő is - az egésznek az alapját a teljes test edzés adta)
A fenti képeken lévők idejében még csak dianabol volt elérhető, de nem volt elterjedt (ennek ellenére vannak köztük olyanok is, akik nem naturálok, de most nem erről van szó).
Ők viszont 110% naturálok:
+1: [link]
+2: [link]
Sőt, 1940-50 előtt minden világbajnok teljes test edzést követett. Ahogy megjelentek a szteroidok és egyéb gyógyszerek, úgy lett egyre inkább felosztva az edzésterv. :)
Mert aki teljes testtel edz az nem tarol szenhidratot?
Amugy ha valaki 140/180/220 fekvenyomas/guggolas/felhuzassal rendelkezik akkor már nagyon ugyse fog erosodni, szoval jo lehet az osztott a jo magas volumen miatt,+ be lehet vetni intenzitasfokozo technikakat. +ha fenn akarod tartani a fizikumod akkor muszaj hogy elvezd amit csinalsz, es a teljes test edzes lehet nem evezetes valakinek
Persze tárol, de mondom az plusz pár kilót jelent+kerekséget. Szerintem is jó a teljes test edzés, de egy idő után főleg ha valaki versenyezni akar akkor kell az osztott. Én már majdnem elértem azt a BP/SQ/DL PR-t amit leírtál :D
Szer
Béka:
A volument simán fel lehet tornászni teljes test edzésen is... egyszerűen csak munka-kapacitástól függ.
Teljes testen is lehet végezni akár 3 gyakorlatot mellre, viszonylag magas volumennel (nyilván NEM kezdő szinten, hiszen te sem arról beszéltél). Illetve akár még többre: lehet periodizálni, hogy épp melyik izomra/izmokra végzel több munkát, lehet edzésenként váltogatni (ugyebár van heti 3).
Ezerféleképpen lehet variálni, és mindig, minden szempontból jobb lesz naturálban, mint az osztott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!