Hogy legyek jobb TRX-ből? Hogy érjek el látványos eredményt?
17 éves lány vagyok és tegnap volt a 3. TRX edzésem. Az első kettőn egyedül voltam, de az utóbbin becsatlakozott 3 nálam jóval idősebb és tapasztaltabb ember is. Nagyon kínos volt, mert az edzős elég sokszor odajött hozzám magyarázni, hogy mit hogy csináljak és az első két órához képest ez sokkal hajtósabb volt, tele olyan mozdulatokkal, amiket eddig nem ismertem. Mondanom se kell, a felénél már bedobtam volna a törülközőt, ha egyedül lettem volna. De nem tettem. Szóval ez a 3 ember elég tapasztalt, már jó ideje TRXezhetnek, szeretnék legalább a közelükbe érni. Mit kéne tennem?
Másik kérdés:
Volt egy gyakorlat, amit nem tudtam megcsinálni sehogy sem. Valami könnyítő ötlet? (lehet, hogy csak azért nem, mert már túl fáradt voltam)
Plank helyzetből kellett ebbe felmenni:
A gyakorlatra ami nem ment, arra csinálj planket, hapsrést, lábemelést, ha van játszótér, akkor lehet hintán hasonlót csinálni.
Otthon csinálj húzódzkodást, fekvőtámaszt, tolódzkodás, guggolásokat, ezek adnak egy alap erőnlétet, ezekkel már a TRX se lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!