Bunny-nak igaza van az ásványvizekkel kapcsolatban? Valóban átverés? Valóban nem érdemes rá pénzt kiadni, tényleg nem jobb a csapvíznél?
Nálunk mondjuk elég vacak íze van a natúr csapvíznek, ezért preferálom az ásványvizet.
De a "drága a csirkemell" arcoknál tényleg nem értem. Ha nekem is fillérezni kéne én is biztosan csapvizet innék.
Igen, a fene sem cipel haza hetente több karton vizet.
Örülj, hogy iható a víz. És gondolj bele, a világ nagy része szomjazik, míg mi ivóvízzel öblítjük le a szart is.
Ha ennyire izgulsz, szerezz be egy csapra szerelhető szűrőt, de felesleges. A többi kajából sokkal több szart a szervezetedbe juttatsz, mint a csapvízből.
Ugye soha nem eszel Mekiben, soha nem veszel félkész kaját, és húst sem, csak természetes tartásban neveltet a piacon.
Ebben kivételesen van igazság, de azt nem szabad elfelejteni, hogy Mo.-n meglehetősen szerencsés a helyzetünk, mert a csapvíz az ország nagy részében jó minőségű, és iható. Ez azért a világon nem mindenhol van így, ott már nem akkora marhaság az ásványvíz.
Amúgy ásványvize is válogatja, de jó tudni, hogy főleg az olcsóak között van olyan, amit ugyanabból a kútból nyernek, mint ahonnan a sima helyi ivóvizet. A drágábbak között meg valóban vannak különlegesebb cuccok, de azért annyit messze nem számítanak amennyivel drágábbak.
Szinte minden ásványvíznek más más íze van, sokkal egyszérűbb betartani a napi folyadékigényt, ha változatos az ízvilág... Szinte minden magyarországi ásványvíz 1500mg oldott ásványi anyag tartalom / liter alatt van, ami az alacsony ásványi anyag tartalmak közé esik, az hülyeség, hogy rosszabb minőségű mint a csapvíz, arrol nem is beszélve, hogy a magyar csapvízek egy jó nagy részében arzén is található...
Persze elenyésző mennyiségben, de ha csak azt iszod évekig... Az már necces...
Szerintem a legjobb ásványvíz a Székesfehérvári Csitári kút, helyieknek savanyú víz... Az év 365napjában napi 24 órában ingyen folyik korlátlan mennyiségben hozzá lehet jutni... Mi az egész család ezt isszuk gyerekkorom óta...
#6 Annak inkább a koli ezeréves tisztítatlan csőhálózatához van köze, nem magához a vízhez.
#8 Ezt a technikát én is ismerem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!