Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Bunny-nak igaza van az ásványv...

Bunny-nak igaza van az ásványvizekkel kapcsolatban? Valóban átverés? Valóban nem érdemes rá pénzt kiadni, tényleg nem jobb a csapvíznél?

Figyelt kérdés
2015. júl. 10. 01:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Apum egyik régi barátja a vízműveknél dolgozik, vízbevizsgálással foglalkozik.

Azt mondta, felénk olyan szinten sz*r az ivóvíz minősége, hogy csoda, hogy élünk :D

10-20 éve nem volt rendesen áttisztítva a vízvezeték hálózat.

Egy másik érdekes dolog; azért említem meg, mert kíváncsi vagyok, hogy más is tapasztalta-e már.

Rohadtul érdekes, hogy ha elfogy az ásványvíz, és kénytelen vagyok csapvizet inni, egyszerűen nem oltja a szomjam. Egymás után iszom a 2-3 dl vizeket, és csak szomjasabb leszek. Iszonyatosan rossz érzés, mert közben meg tele vagyok vízzel, nem győzök WC-re járni, de akkor is szomjúságot érzek. Aztán amint iszom 1-2 pohár ásványvizet, elmúlik a szomjérzetem. Tudom, hogy nagyon hülyén hangzik, de tényleg így van o.O

2015. júl. 20. 23:56
 12/12 A kérdező kommentje:
igen, nekem is vannak ismerőseim, csapvizet közvetlenül senki ne igyion! Ne sajnálja a pénz a víztisztító berendezésekre, mert egészséget vásárol magának!
2015. júl. 21. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!