Elittársa szeretnék regisztrálni, de félek, hogy átvernek. Érdemes-e?
sok rosszat olvastam arról, hogy azután is vonják a pénzt, ha a szolgáltatást visszamondom, és behajtókat küldenek az ember nyakára.
Gondolkoztam rajta hogy 1 hónapra 1500 Ft-ért kipróbálnám (max ennyit még hajlandó vagyok érte fizetni), de mi van, ha az 1 hónap letelte után is le akarják vonni a pénzt.
Ha mondjuk Paypallal fizetnék, és az Elittársnak lenne valamilyen követelése felém, akkor a Paypal köteles-e kiadni az Elittársnak a személyes és bankkártya adataimat??
Biztos van valami ingyenes társkereső is. Nem hinném, hogy egy fizetősön több esélyed lenne bárkit is találni.
Rákerestem és ezt találtam.
randik.hu
A legtöbb társkeresős oldal már fizetős. Igaz, az Elittárson gyakorlatilag semmilyen funkciót nem lehet kipróbálni ingyen, míg más oldalakon néhány funkciót korlátozottan, de ki lehet próbálni. De 1 hónapra kíváncsiságból előfizetnék, próba szerencse alapon.
Igazából én a leginkább arra vagyok kíváncsi amit a kérdésben is írtam, hogy a Paypal szolgáltathat-e adatokat és információkat az Elittárs részére.
Lehet igazad van "6"-os. Még nem voltam előfizetéses felhasználó, csak 1 pár ingyenes oldalt ismerek, de azokon az oldalakon 99%-ban kalandkereső emberek regeltek.
Mindenesetre úgy gondolom, hogy aki csak szexpartnert keres, az nem fog egy több oldalas személyiségtesztet kitölteni. Ezért gondolnám (lehet naivan) hogy az elittársra komolyabb szándékkal regelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!