Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van értelme társkereső oldalon...

Van értelme társkereső oldalon regisztrálni kép nélkül?

Figyelt kérdés
Majdnem 8hónapja egyedül vagyok.Gondolkodtam rajt,hogy regisztrálok valamelyiken,de képet nem fogok feltenni.Nem azért,mert olyan rosszul nézek ki,de kellemetlen lenne,ha valamelyik ismerős látna rajt.Van értelme így is?27 f
2014. okt. 27. 18:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Még képpel sincs szóval...
2014. okt. 27. 18:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is így csinálom bár meglehetősen kevés így a nézettségem és a háttérbe szorulok nem jön 1 óra alatt 20 levél stb..De ezt leszámítva mivel nálam sem a külsőm miatt nincs fent kép ritkán jelent gondot az ,h a kiszemelt személlyel problémák lennének mivel az első alkalommal küldök privátban képet magamról annak akit szimpatikusnak találok .Szóval nem feltétlenül gond ha nincs kép fent a profilodban. Maksz nem te leszel a legnépszerűbb az oldalon.
2014. okt. 27. 18:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Mint csali nélkül horgászni.
2014. okt. 27. 18:38
 4/4 anonim válasza:

Én is kép nélkül voltam fent, és egész sok üzenetet kaptam. Ráadásul egyetlen egy sem volt durva, tehát bizonyos értelemben szelektáltam az embereket. 9 hónapig 10 hónapig voltam fent, 3 emberrel jutottam el odáig, hogy találkozzak, a harmadikkal második, harmadik és századik randi is volt, 1 éve vagyunk együtt. :)

De nem voltam napi szinten aktív a társkeresőn, volt, hogy hónapokig be sem léptem. Olyan 3-10. levél után küldtem képet és ha pozitív volt a visszajelzés, találkoztunk.

Drukkolok neked! :)

24/l

2014. nov. 1. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!