Badoo (vagy egyéb társkereső), és a lányok: most ennek mi értelme?
Figyelt kérdés
biztos más társkeresőn is igy van, én most a badoot emelem ki, mert nem kell fizetni mindenért.
A lányok 90%-a egy hónap után sem látta a levelet (van ott egy olyan, hogy olvasta e - nem olvasta a levelet), de mondjuk naponta kiemelteti magát (azért már fizetni kell) A maradék 10%-ból 8% meg sem nézte az adatlapomat (felületesség netovábbja?). És a maradék 2% aki vagy azt mondta, hogy most nem keres senkit, vagy igy úgy azért el lehetett dumálgatni.
Csak kérdem én, ennek mi értelme van? Oké, ne társkeresőzzünk. Oké, kap 100 levelet, vagy fogalmazzunk jól - de egyszerűen meg se nézi. Ennek mi értelme van?
2014. jan. 1. 15:23
1/9 anonim válasza:
Az az oldal egy hatalmas kamu, én is fent voltam rajta úgy, hogy nem is tudtam róla, 2 hónapos procedúra volt levetetni magam. Lehet kamuprofilokba futottál bele.
2/9 A kérdező kommentje:
vagy mint a csajok és pasikon: kiemelteti magát, online örökké... aztán irok, és meg se nézi az adatlapom... ennek mi értelme van???
2014. jan. 1. 15:27
3/9 A kérdező kommentje:
értem, hogy vannak felületes emberek. Meg bunkók, akik válaszolni sem tudnak. Meg kamu profilok. Meg olyanok, akik igy próbálnak önbizalmat kiépiteni. De ennyi? Ilyen sok?
2014. jan. 1. 15:28
4/9 anonim válasza:
Én viszonylag sok lánnyal tudtamott beszélni.
5/9 anonim válasza:
ott valami tényleg nem klappol
én is írtam rengetegnek kettő írt vissza és ők is azzal a dumával jöttek hog ynem is tudtak róla
m
6/9 anonim válasza:
Arra gondoltál már hogy te vagy a hülye hogy ilyenekre bszod el a drága időd?
7/9 A kérdező kommentje:
arra gondoltál e, hogy csak szeretni akarok valakit?
2014. jan. 1. 17:14
8/9 anonim válasza:
En lány vagyok, és szoktam badoozni. Nem vagyok beképzelt, de én sem válaszolok mindenkinek.
9/9 anonim válasza:
én akkor nem válaszolok,ha nagyon nem tetszik róla a fotó,vagy hülye szöveggel jön,vagy az adatlapján találok valami kivetnivalót,amúgy volt már rá példa,hogy válaszoltam olyannak is,aki nem jött be.Ez változó,nálam idő és hangulatfüggő is a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!