Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Elittársa szeretnék regisztrál...

Elittársa szeretnék regisztrálni, de félek, hogy átvernek. Érdemes-e?

Figyelt kérdés

sok rosszat olvastam arról, hogy azután is vonják a pénzt, ha a szolgáltatást visszamondom, és behajtókat küldenek az ember nyakára.

Gondolkoztam rajta hogy 1 hónapra 1500 Ft-ért kipróbálnám (max ennyit még hajlandó vagyok érte fizetni), de mi van, ha az 1 hónap letelte után is le akarják vonni a pénzt.

Ha mondjuk Paypallal fizetnék, és az Elittársnak lenne valamilyen követelése felém, akkor a Paypal köteles-e kiadni az Elittársnak a személyes és bankkártya adataimat??

2015. febr. 10. 19:03
1 2
 11/13 anonim válasza:

Óva intek mindenkit az elittárstól, lehúzás, színvonalas szolgáltatás nélkül. Egyrészt az ott jelen lévők, másrészt az oldal üzemeltetőjének ügyfélkezelése miatt.

Még a legrövidebb előfizetési idő sem éri még, pláne, hogy a lejárta után automatikusan vonják a következőt is. Ha lemondod az sem garancia sajnos, több helyen is lehet olvasni, hogy sokan pórul jártak.

Létezik több más jobb és korrektebb oldal, ezt az egyet ne használjátok!

2015. máj. 10. 19:33
 12/13 anonim válasza:
Sokkal jobban jársz a randivonal.hu -val, mert ott előfizetés nélkül is tudsz pl. a platina előfizetőkkel ismerkedni. Szerény véleményem szerint pedig érdemes előfizetős oldalon próbálkozni, mert a sok szarrágó, akinek nincs 1-2e Ft-ja előfizetni, azzal nem is érdemes kezdeni.
2016. febr. 15. 14:04
 13/13 anonim válasza:
Igen, viszont ha azt vesszük hogy 10 lányra ráírsz és ebből jó esetben is csak 1 válaszol... azzal együtt hogy jóképű vagyok és megnyerő dolgokat írtam, sztem ipari nagy kamu
2016. dec. 21. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!