Elittársa szeretnék regisztrálni, de félek, hogy átvernek. Érdemes-e?
sok rosszat olvastam arról, hogy azután is vonják a pénzt, ha a szolgáltatást visszamondom, és behajtókat küldenek az ember nyakára.
Gondolkoztam rajta hogy 1 hónapra 1500 Ft-ért kipróbálnám (max ennyit még hajlandó vagyok érte fizetni), de mi van, ha az 1 hónap letelte után is le akarják vonni a pénzt.
Ha mondjuk Paypallal fizetnék, és az Elittársnak lenne valamilyen követelése felém, akkor a Paypal köteles-e kiadni az Elittársnak a személyes és bankkártya adataimat??
Óva intek mindenkit az elittárstól, lehúzás, színvonalas szolgáltatás nélkül. Egyrészt az ott jelen lévők, másrészt az oldal üzemeltetőjének ügyfélkezelése miatt.
Még a legrövidebb előfizetési idő sem éri még, pláne, hogy a lejárta után automatikusan vonják a következőt is. Ha lemondod az sem garancia sajnos, több helyen is lehet olvasni, hogy sokan pórul jártak.
Létezik több más jobb és korrektebb oldal, ezt az egyet ne használjátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!