Átvert a vízszerelő, feljelentsem vagy mit érdemes tenni? A Cég akik kiküldték a szerelőt, a Főgáz szerződött partnere.
Csőtörés volt a fürdőszobában, ezért felhívtam egy céget, akik kiküldtek egy vízszerelőt.
Látta rajtam, hogy nem vagyok hozzáértő, ezért mint utólag kiderült, a reális munkadíj dupláját számolta.
Több mint 80ezerFt-ot kért... a biztosító szerint a reális a fele lenne.
Amit csinált:
Fel kellett szedni a járólapot 1 négyzetméteren és a kád oldalát kibontani szintén 1 négyzetméteren.
Kicserélt nagyjából 1 méter régi Ólomcsövet.
Szombaton kibontotta, 10-től 12-ig volt itt.
Vasárnap hozott alkatrészt, 10-től 11:30-ig volt itt.
A Cég a Főgáz szerződött partnere.
Esetleg Érdemes lenne beszélnem a cég főnökével?
Vagy az összeget már elbuktam?
Adott, mivel van lakásbiztosítás.
A probléma ott van, hogy a biztosító nem fogadja el, mert szerinte túl sokat kért.
De ezek szerint jól már nem fogok kijönni...
Most kérek tőle részletes számlát, tételesen mindent leírva, mert a biztosító ehhez ragaszkodik.
De mintha a fogát húznám...egy hete kérem és még mindig semmi.
hát jól megkérte az árat az biztos..80 ropi 4 órára..szép suma,van akinek a havi bére ennyi.
Azért nem ártott volna az elején megkérdezned,hogy mégis mire számíts kb.... még mielőtt bármihez hozzányúl.
Köszönöm a válaszokat!
Igaz, ez volt a tanuló pénz, máskor jobban odafigyelek.
Természetesen más esetben több szakembertől kértem volna ajánlatot, de sürgős volt.
Átázott a házfal is, szóval nem volt időm keresgélni.
Más nem jött volna ki ilyen hamar.
Ami a részletezőt illeti, valóban nem újabb Számlát kérek tőle, hanem csak aláírva és lepecsételve egy papírt, amit bevihetek a biztosítóhoz.
Hátha még tudok pénzt kérni tőlük.
Egyébként nagy szemét a biztosító, mert mindenre minimális összeget számolt.
A Groupama-nál vagyok, de ezek után biztosan váltani fogok.
#2 vagyok .az árajánlattal mégy (ami részletes, mint fentebb írtam)ki fogja mindet fizetni!
Tapasztalatom!
Mj: egyébként egyik biztosító sem akar fizetni ha baj van... Brrr sok szerencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!