Érdemes pályázatot benyújtani nyílászáró cseréjére? Jól értelmezem, hogy csupán csak a 40%-át kapnám meg a felmerülő költségeknek?
Ha az elérhető legolcsóbb nyílászárókat szeretnéd beépíttetni az elérhető legolcsóbb Mekk Mesterrel, akkor semmiképpen nem. Hallgass az első válaszadóra!
Ha profikkal szeretnél dolgoztatni és profi profi nyílászárókat szeretnél, több évtizedes garanciával, akkor mindenképpen!
A két véglet között még számtalan lehetőség van. Gyűjtsél össze pár árajánlatot, ami megfelel az igényeidnek, és azzal már tudsz kalkulálni!
A kicsit is minőségi cégek már segítenek a pályázatírásban is, a profik pedig biztosan leveszik ezt a terhet a válladról.
Szerintem érdemes. Nem kell mással íratni a pályázatot, hanem magad írd meg, és akkor nincs kidobott pénz, ha nem nyered meg. De 40% jelentős összeg! Én örültem volna, ha valaki megdob 40% lóvéval. Sajnos éppen akkor amikor egy használtan vásárolt házba költöztem nem volt semmilyen pályázat, a nyílászárók viszont kritikus állapotban voltak!
Ráadásul mindenről lesz számlád, és több év garanciád. Lehet, hogy csak 13%-ot nyersz, mert 27% az ÁFA, de a több év garancia miatt szerintem megéri.
Hol kell figyelni, hogy van-e éppen ilyen pályázat?
Felújításra is vonatkozik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!