Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jó volt a mellezés?

Jó volt a mellezés?

Figyelt kérdés

Délelőtt:

Fekvenyomás:

20 kg 20 ismétlés (bemelegítés)

30 kg 8 ismétlés

35kg 8 ismétlés

40 kg 8 ismétlés

45 kg 6 ismétlés

50 kg 5 ismétlés (ez bukásig volt)

Délután:

Fekvőtámasz:

10 db

8 db +5 kilóval

8 db +10 kilóval

6 db +15 kilóval

2015. júl. 30. 19:24
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

#20:

Már megint itt vagy, 66%-os? :) Rajtad fog röhögni a fél világ, ha kezdőként itt jártatod a pofádat olyanokról, amikről fogalmad sincs.

2015. júl. 30. 22:15
 22/33 A kérdező kommentje:
Ne vesszetek már össze. Amúgy igazad van, 52%-os srác, mert az 50 kiló előtti nyomásoktól még be sem savasodtam. Csak ezt írta Arnold papa a könyvében, mondom biztos jó lesz erő szempontból is. Az ütéseket boxzsákon szoktam gyakorolni. Szerintem is elég a fekvenyomás amúgy, mert itt nálam nem a kidolgozottságon van a hangsúly, de nem is fogok hülyén kinézni, ha csak fekvenyomok vagy fekvőzök. A hátam is szoktam edzeni, mondjuk nem tudom mennyire estem vissza, mert most meg voltam műtve, szóval csak fekvőtámaszoztam meg bicepszeztem. A rudas bicepsz nekem nem működik, ha egykezesekkel edzek, akkor karonként nagyobb terhet is tudok megmozgatni. Például 15 kilóval is ment a kalapács meg a beforgatós bicepsz, de még a koncentrált is, azonban a 30 kilóra szerelt kétkezesbe meg egyet húzok és kanyec, nem megy több. A másik, hogy az egyenes rúdhoz nincs mobilitása a bal csuklómnak, ami piszok nagy fájdalmat eredményez. Köszönöm szépen. :)
2015. júl. 30. 22:32
 23/33 anonim ***** válasza:
21. Igen itt is osztod a hülyeséged,de ekkora baromságokat hogy tudsz írni?direkt trollkodsz?
2015. júl. 30. 22:43
 24/33 anonim ***** válasza:
Az 52%-osnak elég sok dologban igaza van amúgy.
2015. júl. 30. 22:45
 25/33 anonim ***** válasza:
Még lefekvés előtt elmehettél volna nyomni buffalo rúddal, hogy összezavard az izmot.
2015. júl. 30. 22:51
 26/33 anonim ***** válasza:
A felhuzas az osszes izmot megedzi ami egy eros uteshez kell, foleg, hogy a torzs a legfontosabb az egeszben, szerintem ne hagyd ki.
2015. júl. 30. 23:16
 27/33 anonim ***** válasza:
24. de amibe belekötöttem az elég nevetséges....
2015. júl. 30. 23:20
 28/33 anonim ***** válasza:
vagyis amit ő írt
2015. júl. 30. 23:20
 29/33 A kérdező kommentje:

#25:

Nyugi, nyomtam 10 hindu fekvőt. Most már azt se tudja az izom, hogy hol van.

2015. júl. 30. 23:32
 30/33 anonim ***** válasza:

66%-os, kérlek meséld már el nekem, hogy miért nem elég a fekvenyomás. Azért, mert osztott edzésterven vagy, és a soppbilderen meg a bádibilbing.kom-on azt írták, hogy mellre legalább 10(-ezer) gyakorlat kell?

Vagy úgy gondolod, hogy fekvenyomásnál nem dolgozik a teljes mellizom, mert a "felső mellizom" (ami nem létezik) "nem nő"? Vagy milyen részekre szeretnél még felbontani egy anatómiailag egységes izmot, és milyen hülye gyakorlatot szeretnél még kitalálni rá?

De jól van, legyünk brutáltestépítők, #BeastMode meg minden, és osszuk fel a mellet (egyébként a kérdés erőre vonatkozik, NP). Tessék:

Teljes test edzésen megkapod a mell felső izomrostjainak stimulációját a mellről nyomástól (váll gyakorlat), a teljes mellet a fekvenyomástól, az alsó mellet pedig a súllyal végzett tolódzkodástól (tricepsz). Ennyit az osztott hülyeségeidről.

A hozzád hasonlók azok, akik kibässzák két oldalra a könyöküket fekvenyomás közben, mintha azért küzdenének, hogy ne fejezze le őket a rúd. :) Egyébként egy másik hozzászólásodban bevallottad/megemlítetted, hogy kezdő vagy, és még fél éve sem edzel. Tőled kellene tanácsokat elfogadnia bárkinek is? Főleg, hogy több, mint 90%, hogy szövegértésből is megbuktál legalább egyszer.

Kérdező:

A korábbi válaszomban említett gyakorlatokat kiegészíteném még az olimpiai gyakorlatokkal is. Nagyon bonyolultak, nagyon sok technikát igényelnek és tanár nélkül nem igazán lehet megtanulni a helyes kivitelezést (és még a tanár sem mindegy), de brutálisan fejleszti a robbanékonyságot (/meg másodlagosan az erőt is), talán a legjobban az összes közül. Persze ezek nélkül is lehet növelni a robbanékonyságot, és nem biztos, hogy mindenkinek megéri megtanulni ezeket. Mindenesetre leírtam, mert a témához tartozik.

2015. júl. 31. 12:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!