Mitől hánytam mellezés közben?
Figyelt kérdés
Befejeztem a gépen a tarogatást és kidobtam a taccsot, eddig csak lábazástól hánytam2015. jún. 25. 14:48
1/11 anonim válasza:
nem szabad hányásig edzeni,akármit mondanak a nagyok
2/11 anonim válasza:
Túlerőltetted magad. Vegyél picit vissza, pihenj sokat. Az étkezés és az edzés között teljen el 1-2 óra minimum.
3/11 anonim válasza:
Valaki eszik edzés előtt valaki nem valaki hány edzés közben valaki nem, fogadd el. :D
4/11 anonim válasza:
Ne egyél előtte, és akkor csak a torkodig vagy a szádig jön fel a lé.
5/11 anonim válasza:
Lehet túl sokat ettél elötte.Velem is volt olyan,hogy ebédre is sokat ettünk,utána mentünk a papámhoz,ott is ettünk.Meg teleettük magunkat kaláccsal is.Este meg zsákoltam egyet és rosszullettem.
6/11 A kérdező kommentje:
Előtte 1 órával nem ettem :s
2015. jún. 25. 15:41
7/11 anonim válasza:
Akkor legközelebb előtte 2 órával ne egyél.
8/11 A kérdező kommentje:
ráadásul túl se eszem magam, mert diéta van, csak csirkét eszek (szinte, persze azért van ch is ;) )
2015. jún. 25. 16:01
9/11 anonim válasza:
A szálkásítás miatt is lehet. Ilyenkor visszaveszel a ch-ból, kevesebb az energiád, rád törhet a rosszullét. Velem is ez szokott lenni a kimerítő reggeli edzésnél, amikor még nem ettem eleget. Erre még rájátszhat az, hogy ha nem vagy teljes mértékben kipihent. Szálkásításnál óvatosan az edzéssel. Nem kell baba súlyt használni, de ne is nyírd ki magad.
10/11 A kérdező kommentje:
okés, akkor ici picit vissza veszek. De vár a muscle beach :D
2015. jún. 25. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!