Miért van az, hogy lábazás után rosszul vagyok? Ma pl. hánytam is edzés után.
Ne egyél előtte 1, másfél órával semmit !
Nekem is volt,hogy majdnem hánytam,de amióta nem eszek előtte azóta jó,max lábtoló után,ha hirtelen felállok szédülök.
Köszi, akkor nem lesz előtte csoki (egy sport szelet volt csak), remélem így jó lesz! :)
És az oxigén-hiányt hogy lehet kiküszöbölni?
Nem hiszem,hogy 1db sportszelet lett volna a hibás.
De próbáld meg,hogy előtte egy órával nem eszel semmit.
És ajánlom még,ha lábtolózol,vagy gugolsz,utánna ülj le picit.
Szia!
Nekem is volt ilyen. Edzés előtt direktben nem ettem. Amikor végeztem, és mentem haza, éreztem, hogy émelygek, rosszul vagyok. Ettem egy almát, és vettem egy sport szeletet (minő véletlen).Ugye közben ittam a rengeteg vizet. Rá 15 percre mind visszajött. (Én csak kocogtam és bringáztam akkor.) Én ettől az esettől kezdve, már eszem edzés előtt. (És próbálok középúton járni. Se sokat se keveset.)
Nekem azt mondták erre, hogy csak felkavarodott a gyomrom, meg azért hánytam mert nem ettem (?! - orvos mondta...no comment.)
Szóval, csak azért írtam, hogy ne érezd magad egyedül. Mással is történik ilyen.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!