Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan tudok hízni? Többi lent.

Hogyan tudok hízni? Többi lent.

Figyelt kérdés
Olyan problémám lenne, hogy 16 éves vagyok 58 kiló. A testtömegindexem alapján sovány vagyok. 180cm, és 58 kiló vagyok. 10 kilót, hogyan tudok hízni. Ectomorph testalkatú vagyok, de hogyan tudok Mesomorph testalkatú lenni? Nem tudom, hogy ha edzek, akkor attól ilyen testalkattal növök-e? Otthon milyen ételeket kellene bevinnem, hogy hízzak? És a itthoni edzéseket, hogy és mit kellene csinálnom? Minden tanácsot, segítséget meghallgatok. Akik ilyen cipőben járnak vagy jártak mint én azoknak és a testépítők segítségét megköszönném.

2014. jún. 10. 14:39
 1/7 anonim válasza:
Kalória bevitelt emeld meg drasztikusan,legalább napi 6 étkezéssel.Nekem bejött. Kicsit nézz egy tömegnövelő étrend után, a Google a barátod.
2014. jún. 10. 14:43
 2/7 tkodit ***** válasza:

A testalkatoknak pont az a lényege (bár mereven értelmezve hülyeség), hogy a genetikai adottságaid írja le--->ergo ezt nem tudod megváltoztatni. Izmosodni viszont tudsz.

Tömegnövelő étrend kell hozzá, és a legjobb egy jól összeállított súlyzós edzés. Otthonra a Fegyencedzés című könyvet ajánlom, de ne várj hatalmas csodát fél év alatt.

2014. jún. 10. 14:49
 3/7 A kérdező kommentje:
meg nem vagyok valami széles vállú sem, azt hogy tudom szélesíteni a vállamat? meg ha eszek többet, de nem edzek attól növök? vagy edzeni is kell?
2014. jún. 10. 15:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Nálam ez úgy volt, hogy voltam 75 kiló kb. aztán ettem mint állat meg edzettem és hónap végére már 87-90 voltam. Ez mind szép és jó, de aztán szépen visszamentem 80 ra, és a fene bír egész nap állandóan zabálni... Persze nem tudom másnál ez hogy megy, de biztos elég kemény fenntartani a súlyt. Inkább csak eddzél, mint állat, aztán folyamatosan fogsz növekedni.
2014. jún. 10. 15:27
 5/7 anonim ***** válasza:
A váll szélesedik valamennyit a rendszeres edzéstől(már csak az izmosodas miatt is). Edzés nélkül nincs izomnovekedes. Előfordulhat, hogy valaki vastagszik ha többet eszik, de csak akkor ha jócskán kevesebbet evett előtte, mint amennyire szüksége van alapból.
2014. jún. 10. 15:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Csak addig tud fejlődni, amíg a genetika és az étrend engedi. Utobbi a fontosabb. Idézem egy másik válaszomat: "Igazából nem lehet rossz genetikáról beszélni, csak magasabb tápanyagigényről. Ha nem tudsz bevinni elég makrotapanyagot, akkor valoban nem tudsz egy határ után fejlődni. Nekem például a napi 200g Össz fehérje bevitel a 90kg os fekvenyomashoz és a 110 kg os guggolashoz volt eleg (193/82). Viszont ha folviszem a fehérjét mondjuk napi 300g-ra, akkor simán el tudom erni mondjuk a 150kg fekve, 200kg guggolás eroszintet."
2014. jún. 10. 15:33
 7/7 tkodit ***** válasza:

ne haragudj, de neked tényleg ennyire fingod sincs az emberi testtel kapcsolatos alapvető dolgokkal kapcsolatban?

Igen, ha kalóriapluszban vagy, akkor "nősz". Viszont a tápanyagok arányától, és az edzés meglététől, minőségétől függ, hogy hájban nősz, vagy azért izmosodsz is.

"vagy edzeni is kell?"

Nem, az emberek unalmukban csinálják a fekvenyomást, guggolást, felhúzást, és még több tucat gyakorlatot. Nem tudják, hogy csak enni kell, és ugyanúgy jól fognak kinézni.

A vállöved szélessége genetika, de a delta oldalsó része, plusz a hagyományos V alak (amihez kell a hátizom fejlettsége is) nagyot dob a látványon.

2014. jún. 10. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!