Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szeretnék Kreatint venni de...

Valentin96 kérdése:

Szeretnék Kreatint venni de nem tudom milyet? Szóval az a lényeg h, nem szeretnék hizni mert igy is van 6 kg felesleg és nagyon nehezen megy lefelé .179 cm 80 kg F18

Figyelt kérdés
2014. ápr. 29. 14:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Sima monohidrátot vegyél. Tök mindegy hol veszed. 1kg/4000,-ft-ért már kapsz, ha ennél drágábban veszel is ugyan azt kapod, csak lehúztak. Egyébként meg genetika meg szervezet függő, de ha még felesleg is van rajtod, akkor nem biztos hogy ezt kellene erőltetni.
2014. ápr. 29. 14:57
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszodat :) Nekem Mindenki a PH-x et tanácsolja esetleg vélemény róla ?Meg hallani mostanság mindent h, impotenciát okoz :?
2014. ápr. 29. 15:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Egy táplálékkiegészítőtől impotencia. Bennem egy fél gyógyszertár van de még így sem volt ilyen jellegű gondom, nemhogy kreatintól. ezt a hülyeséget felejtsd el. A full force nak van 1kg-os kreatinja, az azt hiszem 4000ft körül van. Tökéletes! :)
2014. ápr. 29. 15:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Monohidrátot vegyél, úgy ahogy előttem is írták. Ettől nem fogsz hízni. Azokkal van gond, akik egy raklap cukrot is tolnak mellé és csodálkoznak, hogy bevizesednek, zsírosodnak.
2014. ápr. 29. 17:12
 5/9 tap bela ***** válasza:

Creatin por verzióban, mikronizált creatin monohydrát. MT creatin, ami 2kg 5.990Ft. A kérdés második fele, hogy nem szeretnél hízni, vagy hogy van rajtad felesleg.......

A szilárd étkezésed három alapját állítsd be. Növeld a fehérje, és EFA arányt, csökkentsd a szénhidrátot.

Erről a cre ph-ról, ha az a biotech itt már oldalakat írtak róla, csak vissza kell keresni a gyakorin.

2014. ápr. 30. 05:37
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. ápr. 30. 14:07
 7/9 A kérdező kommentje:
Valaki esetleg próbálta már a Ph-x et ? Vélemény
2014. ápr. 30. 14:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Próbáltam, nem ér szart sem.
2014. ápr. 30. 17:23
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi
2014. máj. 1. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!