173cm vagyok és 85kg hasamon van felesleg először lefoggyak hogy a hasamról eltünnyön a zsír? Vagy kevesebbet egyek és fehérjedús étrend? Vagy tömegeljek és utána szálkésítsak?
látom senki se képes válaszolni neked, így megteszem.
nem tudom hány %-os a testzsírod. Ha csak a hasad zsíros és nem több a zsír 6-7 kilónál összesen rajtad, akkor nyugodtan tömegelj, és szedj fel vaskos izomtömeget.
Nem javaslom neked a szálkásítást emiatt, mert utána ha kevés rajtad az izom, elég nyeszlett vékonynak fogsz kinézni és úgy nehezebb lesz fejlődni is, mert a zsír az maga az energia a szervezet számára, kell a kondizáshoz kevés, égetsz belőle testépítés alatt is.
Annyit javaslok még, hogy jó minőségű kajákkal tömegelj, rizs, csirke, hal, tojás, kevés vörös hús is mehet de ne legyen rendszeres. A rossz minőségű kajákat, szénhidrátokat próbáld ( bár tudom rohadt nehéz) kiiktatni az étrendedből. Ha nem is sikerül de vidd le a lehető legkevesebbre, ne egyél napi szintén zsíros pörköltet vagy lángost, pizzát cukros péksüteményeket kakós csigákat rétest és még sorolhatnám... édességet ne vondd el teljesen mert kell a cukor a szervezet számára, ezért hetente 1-2 alkalommal ehetsz 1-1 szelet csokit is. energiaitalt kávét kerüld messziről ahogyan az alkoholt és társait is. sört se igyál.
37-es felkar zsíros állapotban, de szálkásan az nem lenne 35-ös se. NYáron a legjobban lehet fejlődni és szálkásodni, úgyhogy ha normálisan eszel nem fogsz tovább zsírosodni.
25/F testépítő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!