Mennyi idő alatt tudnám legyúrni magamról a felesleget?
Helló
15 éves vagyok, kicsit túlsúlyos és ezt szeretném magamról valahogy át alakítani izommá.
Normálisan kajolok néha a könnyebb ételekhez eszem sok kenyeret.
Szoktam néha súlyzózni is, és van egy 20kg-os boxzsákom.
A súlyzó készlet házi készítésű, apámmal csináltam ami egy 30kg-os kétkezes súlyzó és egy 50kg-os kétkezes, és van egy 16kg-os egykezes lakat alakú súlyzó. Na kb 5 hónap alatt szeretnék látható eredményt elérni.
Milyen edzéstervet és étrendet ajánlotok?
Futás mennyire hatékony?
U.I:95kg 180cm
Helló
"Legyúrni" meg "átalakítani izommá", na ezek azok, amiket soha nem fogsz tudni véghez vinni, ugyanis ilyen folyamat nincsen, ennélfogva a kifejezések tökéletesen értelmetlenek. További hibák: "eszem sok kenyeret" na ezt kéne mellőzni még sok dolog közül, főleg, ha fehér kenyérről van szó.
Ha túlsúlyos vagy szálkásító diéta kell és aerob edzés, heti 3-4x1 óra, és mellé mehet még a súlyzós, de a fontossági sorrend nagyjából így van. A kifejezésekre rákereshetsz, illetve ha elolvasod a Sárga Kapszula c. rövid, könnyű olvasmányt, az majd sok dolgot helyre rak a fejedben.
P.S.: futnod pedig nem kéne túlsúlyosan. Úszás, bicaj, kisebb kettlebell, ezek volnának jók.
Köszi eddig
Suliban tornàn mindig kosarazunk, focizunk, futunk meg stb.
Kenyért hanygolni fogom és megpróbàkok màs étrendet is.
Az étrendet valaki leírnà jó lenne
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!