Hogyan adjak le felesleget magamról, leginkább hasamról?
Komolyan mondom hogy miota edzek rendesen (50fekvő 50felülés 200-300hasprés)azóta sokkal nagyobb a hasam és több rajtam a háj1honapja csinalom kb. majus elejen kezdtem.nem hiszem el MIT CSINÁLJAK.MÁR NAGYON ELEGEM VAN A LOMHA LUSTA KINÉZETÜ TESTEMBŐL!!!!!
Kor:15év
Testhossz:187cm
67kiló vagyok
187cm és 67 kg, nehéz elhinni hogy lomha vagy. Amiket írtál azokat a gyakorlatokat nem is tudom hova soroljam. Fogyáshoz semmiképp sem jók, izomépitéshez kevés ha egyben csinálod akkor meg sok. 200-300 hasprés? :O minek? :D halottál már a haskerékről? esetleg plank? Vagy lábemelés korláthoz miközben lógsz a korláton? na ez cska egy pár opció van a neten még sok has gyakorlat. A test változása az étrendeden fog múlni leginkább. a hasprés edzheti az izmokat a zsír alatt ez térfogat növekedést is idézhet elő,de ettől kisebb nem lesz a hasad.
Én kezdetben sajáttestsúlyós WOD-okt ajánlanék [link] kezdetben a könnyűekből. (ha egy gyakorlatot nem ismersz keres rá youtube-n) Ne csináld mindig ugyanazt. és olvass a kajálásról vagy itt vagy googlen keress rá lesz elég sok cikk ka témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!