173 centi és 68 kiló vagyok. Mondják, hogy magasság, minusz száz, és a normális indexen belül vagyok, és bár elég kritikus vagyok magammal szemben, nem látszik rajtam felesleg?
Figyelt kérdés
Február elsejétől edzek, volt, hogy mindennap egy héten, volt, hogy csak 3×-5×, de egy héten minimum négyszer mindig edzettem. Olvastam, hogy 80-90 kilós emberek egy hét alatt kilenc kikóktól szabadultak meg. Ha rendszeresen futok (40-50 perceket), bicepsz-tricepsz gyakorlatokat végzek, egy tíz gyakolratból álló napi 8 percet igényelő hasra való edzéssorozatot illetve egy szintén nyolc percet igénybevevő 16 gyakolratból álló láb edzést csinálok, plusz comb&feneket, és napi két liternél több vizet iszom, ötször eszek keveset, és odafigyelek hogy mit, érek el valaha látványos változást? Ha a súlyom nem is csökken, és esetleg a felesleges zsír izommá alakul el, mégis mikor várjak változást? Négy hónap lehetelen? Ha van jobb ötletetek, vagy hatásosabb, esetleg tanács, szívesen meghallgatom, teljesen elszánt vagyok, csak segítsetek!2014. márc. 23. 20:39
1/2 Osynho válasza:
- "hogy magasság, minusz száz" ez baromság. :)
- Te most mit szeretnél? Fogyni? Vagy izmosodni?
- A heti minden napi edzés hogy nézett ki? Miből mennyit, mekkora súllyal végeztél?
- "esetleg a felesleges zsír izommá alakul el" Ezért Nobel díj járna, mivel lehetetlen. De próba szerencse. :D
2/2 anonim válasza:
A magasság -100 az a kb genetikai határ naturalban versenyre szálkásítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!