Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan kell végre hajtani ezt...

Hogyan kell végre hajtani ezt a pózt? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

nem tudom ennyire szétnyitni a hátam, bármennyire is előre tolom a vállam. ötlet?

2015. júl. 5. 21:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Pedig az egyik legfontosabb stabilizátorod a has. :\
2015. júl. 5. 23:03
 12/21 A kérdező kommentje:
eddzek rá, nyilván, de nem azért nem látszik, mert nincs, hanem mert nem vagyok száraz. de "kövér" sem vagyok
2015. júl. 5. 23:09
 13/21 anonim ***** válasza:
72%
Ezt a tömegelést szerintem túlhangsúlyozod..Látszik, hogy a kaja van túlhangsúlyozva, az edzéseid meg lightosak. Nyugodtan elkezdhetnéd lepucolni a zsirt, közbe meg növelni az intenzitást egy kicsit. Hátra saját testsullyal huzozkodj széles fogással és jönni fog a tömeg diéta alatt is.
2015. júl. 6. 08:11
 14/21 - palilaci - ***** válasza:
61%

" Hátra saját testsullyal huzozkodj széles fogással és jönni fog a tömeg diéta alatt is."

Ha kalóriadeficites diétára gondolsz akkor megnézném hogyan építessz tömeget a hátadra :D persze naturban.

Egyre "érdekesebb" emberek vannak itt, ok hogy le sem tudja írni helyesen a gyakorlat nevét.... de ez már kész, hogy szálkásítás alatt tömegépítés :D Nem is értem minek a tömegnövelés, elég zsírpucolás alatt húzódzkodni párat és jönni fog a tömeg.

Amúgy (kérdező) Dani Te vagy az? :D

2015. júl. 6. 10:19
 15/21 anonim ***** válasza:
Ha alig van rajta izom, és a diéta mellett nőveli az intenzitást akkor fog rakni a szervezet izmot a hátára. Nem kell egyetérteni vele, de feleslegesen okoskodni se. Ilyen tévhitekbe éltek hogy kalóriaminuszba lehetetlen izmot épiteni. Tanuljál akkor még, vagy szerezz tapasztalatot és utána ird le, ne a helyesirást fikázd. Mert a fikázós kultúra látom nagyon megy.
2015. júl. 6. 10:40
 16/21 anonim ***** válasza:
#15: Azt azért nem mondanám, hogy alig van rajta izom...
2015. júl. 6. 12:51
 17/21 A kérdező kommentje:
-a szálkásitós tömegnöveléshez inkább hozzá sem szólok. nem intenzivek az edzéseim? azt miből szürted le? keményen nyomom mindig, és 1x nem volt még olyan, hogy ki hagytam volna egy edzést, vagy gyakorlatot, stb. - igen, én vagyok, és te ki vagy? :D
2015. júl. 6. 15:36
 18/21 A kérdező kommentje:

szemböl ilyen. tudom hogy nem "nagy" de szemből jobban látszik a széles hátizmom. bár itt pont szar fény, meg nincsen bedurranva meg semmi, csak egy random kép. na ezt kéne vhogy hátul széhuzni... :\

[link]

2015. júl. 6. 15:54
 19/21 anonim ***** válasza:
Elöl összekulcsolod a kezed a köldöködnél, kicsit has felé nyomod, hát befeszit, vállad kicsit fel meg előre nyomod hogy a lapockád is szét tudjon húzni majd a vállad "ráengeded". Közben benntartom a levegőt ezzel is nagyobbra fújom magam :) Persze a széles hátizom elengedhetetlen. Vállakat tartsd előretolva!
2015. júl. 6. 16:51
 20/21 - palilaci - ***** válasza:

Ebben igazad van 15ös ja nulla izomzatú túlsúlyos kezdőknél. 1-2 hónapig. A srác pedig már egy középhaladó forma és messze van a nullától. De nekem sem jött össze kalóriadeficitben izmot felszedni pedig húzódzkodtam széles fogással. Igaz súllyal de na. Sőt tolódzkodtam is. Az edzéseim elég intenzívek voltak max 1 perces pihenőkkel. Szóval nem értem:oo

Nem hiszem :D De benne vagyok mindkét csoportba amelyikbe Te. A fültágító+a formádról voltál ismerős.

2015. júl. 7. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!