Hogyan kell végre hajtani ezt a pózt? (kép)
nem tudom ennyire szétnyitni a hátam, bármennyire is előre tolom a vállam. ötlet?
" Hátra saját testsullyal huzozkodj széles fogással és jönni fog a tömeg diéta alatt is."
Ha kalóriadeficites diétára gondolsz akkor megnézném hogyan építessz tömeget a hátadra :D persze naturban.
Egyre "érdekesebb" emberek vannak itt, ok hogy le sem tudja írni helyesen a gyakorlat nevét.... de ez már kész, hogy szálkásítás alatt tömegépítés :D Nem is értem minek a tömegnövelés, elég zsírpucolás alatt húzódzkodni párat és jönni fog a tömeg.
Amúgy (kérdező) Dani Te vagy az? :D
szemböl ilyen. tudom hogy nem "nagy" de szemből jobban látszik a széles hátizmom. bár itt pont szar fény, meg nincsen bedurranva meg semmi, csak egy random kép. na ezt kéne vhogy hátul széhuzni... :\
Ebben igazad van 15ös ja nulla izomzatú túlsúlyos kezdőknél. 1-2 hónapig. A srác pedig már egy középhaladó forma és messze van a nullától. De nekem sem jött össze kalóriadeficitben izmot felszedni pedig húzódzkodtam széles fogással. Igaz súllyal de na. Sőt tolódzkodtam is. Az edzéseim elég intenzívek voltak max 1 perces pihenőkkel. Szóval nem értem:oo
Nem hiszem :D De benne vagyok mindkét csoportba amelyikbe Te. A fültágító+a formádról voltál ismerős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!