Szerintetek mit csináljak ahhoz, hogy végre tudjam hajtani ezt a gyakorlatot a Fegyencedzésben?
http://www.youtube.com/watch?v=cVGqB8mh_po
a hátad alját ne feszítsed túl közben,levegő kifújással menj a pózba és tartsd ki 1 percet.
Hát köszi, ezzel nem sokra mentem XD.
Ja lehet
Ez mi? Ezeket csináljam meg hogy meglegyen ez a gyakorlat? Azért én messze vagyok az én hajlékonyságtól, nem lehetne valahogy enélkül továbbedzenem a lábemelésben?
"a hátad alját ne feszítsed túl közben,levegő kifújással menj a pózba és tartsd ki 1 percet."
Ezt most a videóhoz írtad, ha igen melyik részéhez? Vagy a lábemeléshez, mert ott próbáltam nem túl feszíteni és figyeltem a levegő vételre de nem ment úgy se.:S
Aha, mondjuk gondoltam:). Szóval akkor mit ajánlasz? Csináljam meg ezt, vagy edzek vhogy tovább fegyencbe, mert az a baj, hogy sok idő kéne nekem sztem hogy ilyen hajlékony legyek. Fegyencedzésbe nem tudom hogy megtudnám-e a későbbi lábemelés gyakorlatokat csinálni ilyen hajlékonsággal (ugye később már a rúdon kell csinálni) és az a baj, hogy ki se tudtam próbálni mert túl alacsony a rúd.
"Azért én messze vagyok az én hajlékonyságtól, nem lehetne valahogy enélkül továbbedzenem a lábemelésben?"
Hopsz, azt akartam írni, hogy: Azért... az ilyen hajlékonyságtól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!