Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek mit csináljak...

Szerintetek mit csináljak ahhoz, hogy végre tudjam hajtani ezt a gyakorlatot a Fegyencedzésben?

Figyelt kérdés
A Béka lábemelés fekvésbenről lenne szó. Az a baj hogy nem tudom a lábaimat felfelé kinyújtani. Egyszerűen nem megy. Hogy tudnám elérni, hogy ott is egyenesek legyenek a lábaim? Ha erőltetem, akkor egy idő után már menni fog?

2014. márc. 3. 21:53
 1/8 aikiboxer ***** válasza:
Hogy-hogy nem megy? Nem értem.
2014. márc. 3. 22:16
 2/8 anonim ***** válasza:
szerintem merev a lábbicepsze.
2014. márc. 3. 22:41
 3/8 anonim ***** válasza:
18%

http://www.youtube.com/watch?v=cVGqB8mh_po

a hátad alját ne feszítsed túl közben,levegő kifújással menj a pózba és tartsd ki 1 percet.

2014. márc. 3. 22:49
 4/8 A kérdező kommentje:

Hát köszi, ezzel nem sokra mentem XD.

Ja lehet

Ez mi? Ezeket csináljam meg hogy meglegyen ez a gyakorlat? Azért én messze vagyok az én hajlékonyságtól, nem lehetne valahogy enélkül továbbedzenem a lábemelésben?

"a hátad alját ne feszítsed túl közben,levegő kifújással menj a pózba és tartsd ki 1 percet."

Ezt most a videóhoz írtad, ha igen melyik részéhez? Vagy a lábemeléshez, mert ott próbáltam nem túl feszíteni és figyeltem a levegő vételre de nem ment úgy se.:S

2014. márc. 6. 22:27
 5/8 anonim ***** válasza:
a videóhoz.
2014. márc. 6. 23:13
 6/8 A kérdező kommentje:

Aha, mondjuk gondoltam:). Szóval akkor mit ajánlasz? Csináljam meg ezt, vagy edzek vhogy tovább fegyencbe, mert az a baj, hogy sok idő kéne nekem sztem hogy ilyen hajlékony legyek. Fegyencedzésbe nem tudom hogy megtudnám-e a későbbi lábemelés gyakorlatokat csinálni ilyen hajlékonsággal (ugye később már a rúdon kell csinálni) és az a baj, hogy ki se tudtam próbálni mert túl alacsony a rúd.

"Azért én messze vagyok az én hajlékonyságtól, nem lehetne valahogy enélkül továbbedzenem a lábemelésben?"

Hopsz, azt akartam írni, hogy: Azért... az ilyen hajlékonyságtól...

2014. márc. 7. 01:08
 7/8 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam úgy hogy felhúzom magam, és úgy csinálok mesterlépést és 9. lépést (fél nyújtott lábemelés, nyújtott lábemelés függeszkedésben) a mestert (nyújtott lábemelés függeszkedésben) nem igazán tudom, a lábam nem tudom egyenesig felhúzni, hanem megakad kb. félnél, viszont a 9. lépést (fél nyújtott lábemelés) úgy érzem nem megy olyan rosszul. Ezeknél a gyakorlatoknál lehet nem számít annyit a hajlékonyság? Mert akkor lehet azt kéne csinálnom, hogy még ezen kívül egy szint van a földön azokat nagyjából megcsinálom (ugye csak felfele nem tudom kinyújtani, ahogy leeresztem (békába), egyre jobban tudom nyújtani, már tök hamar egyenes lesz) és utána megyek a rúdra. Nem tudom, egyébként afelől is kétlyeim vannak hogy ez így jó-e hogy felhúzom magam és nem függeszkedek.
2014. márc. 7. 01:17
 8/8 anonim ***** válasza:
18%

nah eszembe jutott egy még egyszerűbb lazító módszer neked-

[link]

minden edzés végén mehet és a cél az ez-

[link]

ha ez megy,akkor a merevség már nem lehet akadály.

2014. márc. 10. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!