Megfelelő lenne ez az edzésterv? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Heti 1-szer edzek bicepszre és az lene a kérdésem hogy ha vasárnap edzek akkor szerdára beiktathatok még egy lazább bicpesz edzést? Ha igen milyen szisztémában? Én olyanra gondoltam hogy vasárnap nagy súllyal keményen meg edzem szerdán pedig sokkal kisebb súllyal csinálok több sorozatot. Gondoltam még a gumiköteles edzésre is az mennyire ajánlott? És ha pl egy 15 kg ellenállású kötéllel edzek az megegyezik azzal mintha 15 kg-s kézisúlyzóval edzenék? Előre is köszi a válaszokat!!2015. jún. 26. 13:17
1/1 WhiteLabel válasza:
nyugodtan edzhetsz kétszer bicepszre, esetleg heti egyszer vond össze tricepszedzéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!