Ti mit tudnátok kihozni egy ilyen testből cirka másfél év alatt? (kép)
187 cm, 66 kg
Mi a véleményetek az alakomról? Tényleg annyira borzasztóan vékony? Mely izmokra fektessek különlegesen nagy hangsúlyt?
Még csak kóstolgatom a sportot, de kíváncsi lennék a véleményetekre! Esetleg képet tudnátok linkelni hasonló alkatú figurákról?
Azért ahoz a 1-2 évhez dobjál legalább 3-4 et
Ennél még jonás romeo is izmosabb a napi 15 fekvőjével már bocs
kb így néztem ki én is amikor elkezdtem, egyáltalán nincs rossz genetikád, szerintem sokkal jobb ha nem zsírbálna vagy, mert végig jó formában tudsz fejlődni. másfél év alatt eljuthatsz egy viszonylag szálkás 70-80 kilóig, és azzal sok gondod nem lesz a kinézettel.
amúgy én 102 kilóig tömegeltem, de nem éreztem jól magam így, más sportot kerestem, és most 82 kiló vagyok, 40 felé, kockás hassal, elég szálkásan. Szóval a forma sokkal fontosabb, egy szálkás, de kisebb izomzat ütősebbnek hat, mint egy nagyobb, de fedett.
Köszönöm az építő jellegű válaszokat.
#22: akkor az illető napi 15 fekvővel előttem jár (járt, mikor a kérdést feltettem), miért ne lenne joga izmosabbnak lenni? :D
Nyugi, nem egy megmondó emberre várok, hogy elkezdjem. Kb. a kérdés kiírása után egy héttel beszereztem 70 kiló tárcsát, rudakat, padot, aztán összedobtam egy étrendet (a tudásomnak megfelelően, persze sok cikk után). Fel is mentem úgy 70 kilóra (bár most a vizsgaidőszak kicsit visszadobott, minden második edzést kénytelen vagyok kihagyni).
Viszont az ember közösségi lény, személyesen senkit nem érdekel, hogy edzek, hát akkor már itt hadd keressek véleményt, értékelést, társaságot. Lehet ignorálni, de szerintem még párszor ki fogom emelni a kérdést! =D
Jó edzést mindenkinek.
Lassan, de biztosan. Durva két hónapja csinálom komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!