Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzéstervben segítség?

Edzéstervben segítség?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 15 éves vagyok, fiú és 65 kg. Szeretnék még a nyáron nekifogni edzeni, de nem tudom mivel érhetném el ezt a formát:

[link]

Ha lehetséges eszközök nélkül edzenék. A kérdésem az lenne, hogy mennyi ideig tartana ezt a formát kihoznom magamból, illetve milyen gyakorlatokat végezzek el.

Napi edzésterv érdekelne, vagyis, hogy pl. Hétfőn ezt csinálom, Kedden azt és így tovább. Köszönök minden értékes választ, jár nekik a zöld kéz.

Jelenlegi alakom:

[link]

2015. jún. 18. 13:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
31%
Hat bocs, hogy ezt kell mondanom, de kb soha nem fogod igy elerni.
2015. jún. 18. 13:10
 2/13 anonim ***** válasza:

fegyencedzés + tömegnövelés,aztán diéta

de nem árt ha vannak eszközeid,ha nem akarsz a parkban mászókákon edzeni esetleg

2015. jún. 18. 13:15
 3/13 A kérdező kommentje:
Miért? Akkor hogyan?
2015. jún. 18. 13:16
 4/13 anonim ***** válasza:
Hat ez a srac nem azert nez ki igy, mert otthon feivotamaszozott.
2015. jún. 18. 13:38
 5/13 anonim ***** válasza:

Nyugodtan lehet saját súllyal edzeni.

Fekvőtámasz

Tolódzkodás

Húzódzkodás

Hasprés

Lábemelés

Hiperhajlítás

Guggolások

Vádliemelés

Ha már erősödtél, akkor lemész a terembe. Olvasd el a Sárga Kapszulát, étrended már lehet a saját súlyos edzéshez is.

2015. jún. 18. 13:44
 6/13 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem meg egyből terem! Mit bohóckodsz otthon?
2015. jún. 18. 13:52
 7/13 A kérdező kommentje:
Oké, oké, de milyen gyakorlatokat végezzek, mennyit és mikor?:
2015. jún. 18. 13:55
 8/13 anonim ***** válasza:

Le lett írva. Amúgy heti 3x nekiállsz. Hétfő-Szerda-Péntek például, de lehet akár Kedd-Csütörtök-Szombat is. Mindenből csinálsz szépen 3db szériát 15-20 ismétléssel. Lábra több is mehet.

A terembe meg nem sok értelme még lemenni, mivel a 30 kilós fekvenyomás helyett lehet fekvőtámaszozni is, amivel lehet, hogy egyenlőre többre megy. Aki a saját súlyát sem tudja megfelelően kezelni minek eddzen súlyokkal?

2015. jún. 18. 14:00
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat.Hogy érted azt, hogy szériát? Mindenből megcsinálom a bizony darabszámot, majd kezdem elölről?
2015. jún. 18. 14:05
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerinted a nők többsége tudja? Aztán mégis lejárnak! De jó is volt amikor még nem volt divat a kamu fegyencedzés. De igazából azt csinál amit akar. Én csak leírtam a véleményem
2015. jún. 18. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!