Valaki segítene az edzéstervben? 18/L
18 éves lány vagyok.
158 cm vagyok és 49 kg.
3 hete járok edzőterembe, viszont szeretnék valami rendszerességet kialakítani a hetemben.
Általában 5x megyek el, 2 pihenő napom van, de amikor kevés az időm vagy nem úgy alakul akkor 3x egy héten.
A célom lenne: formásítani a testem minden részét.
Konkrétabb céljaim: formás fenék,láb, enyhe kocka has, bicepsz.
Figyelek az étrendemre is.Fehérjeforrású ételek,teljes kiörlésű pékáruk, sok víz.
Ezek mellé kellene valamit szednem? Étrendkiegészítő,magnézium,B6,ilyesmik?
Amióta edzőterembe járok azóta nagyobb lett a tömegem,lehetséges, hogy felszedtem ennyi idő alatt egy kis izmot?
Mit csinálok jól és mit csinálok rosszul?--> Hogyan csináljam, hogy megfelelő legyen minden?
Előre is köszönöm szépen a normális válaszokat!:)
3 hét alatt még nemigazán növekszik az izom, vagy nagyon minimálisan. Ez inkább némi víz, glikogénraktárak betöltődése stb... A tükör legyen a mérvadó, a mérleg csak maximum heti ellenörzés.
Étrendkiegészítőnek multivitamin! Másra nemnagyon van szükség, Mg-Ca max ha izomgörcsös tipus vagy, fehérjeturmix ha nincs meg a napi fehérjeszükséglet.
5 edzés nekem soknak tűnik, én nem járok annyiszor pedig nem most kezdtem. Szerintem a 3 is bőven elég lesz.
Étrendre kell figyelned rendesen, olvasd el az elöbb említett sárga kapszula könyvet ha eddig nem tetted. Célod tulajdonképpen akkor az izomnövelés, ehhez kalóriaplusszos étrend kell, és ez némi tömegnövekedéssel is jár majd.
Edzésnél meg törekedj a teljes testes edzésre. A fent említettekhez még hozzátartozik a tricepsz, vádli, váll, hát, mell is. Csak hogy teljes legyen :D
Nagyon szépen köszönöm a választ!:))
Ment a zöld jel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!