Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tudnátok változtatni az...

Tudnátok változtatni az edzéstervben?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 3 hete kezdtem a kondit, és sajnos lábujj törésért az orvos azt tanácsolta hogy hanyagoljam a lábedzést. Hétfőnként szoktam lábra eddzeni, viszont most egy darabig ki kell hagynom, segítenétek összeállítani egy Hétfő-Szerda-Péntekre illeszkedő edzéstervet? Inkább segítséget kérek, mintsem rossz edzéstervet rakjak össze.

2015. jan. 23. 17:36
 1/3 anonim ***** válasza:

--gömb--

Ennyire nem kell aggódni a dolgon.

Egyszerűen nem csinálod azokat a gyakorlatokat, ahol zavar a törött lábujj. Helyette mehet más, vagy egyszerűen kihagyod.

Például guggolás helyett marad a combfeszitogep, annál talán nem gond.

Ha teljesen kihagyod a labedzest, akkor sem kell lecserélni az edzestervet. Persze szisztémát is válthatsz (gyakoribb edzések), akkor át lehet szervezni, de akkor utána vagy abba illeszted be a lábat is, vagy visszatérsz erre, szerintem egyszerűbb ha marad a mostani.

2015. jan. 23. 19:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Hétfő:

Mell,tricepsz

szerda

Hát,bicepsz,alkar...

péntek

Váll,csukja

Hasat pedig ahová jonak látod,oda rakd be.

2015. jan. 23. 19:33
 3/3 anonim ***** válasza:

Vagy;

Hétfő: Hát, (alkar), has

Szerda: Mell, tricepsz, (has)

Péntek: Váll, bicepsz, (alkar), has

2015. jan. 23. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!