Kell változtatni valamin? Jo az étrend, Mit javasoltok
de pontosan miből mennyit, így nehéz segíteni, ha azt sem írod le.
most a zöldséges szendvics elég tág fogalom, nem mindegy hogy 5x5 vagy 5x20 cm, miből áll, stb.
rizs fehérje? nem értem, sajt vagy vajas zöldséges szendvics oké, a tejsavófehérje már nem oké? nem értem ezt a logikát.
mivel mennyiségeket nem írtál, így egyértelmű: kell változtatni, írd le miből mennyit. És nem jó így az étrend.
80%os barna rizs fehérje kb 30 gramm edzés után.
Reggelire korpás zsömle normál méretű, pannónia, camabert,gauda vagy roqefort, néha van rajtuk parmezán és külön féle fűszerek.
Ebédre előételnek sajt falatok vannak bár az elenyésző.
Utána valamilyen zöldség leves. Majd az említett rizs rántott sajttal, rántott cukkinivel, és zöld salátával.
Általában a sajt mértéke úgy 4 szelet kb 100-150 gramm a rizsből két púpos tányérral eszem. Amikor tészta van(durum)akkor pestó, illetve paradicsomszósz, minden szigorúan bio. Estére hasonló a felállás mint reggelire. Napközben almát, gránátalmát , banánt eszem. sok vizet iszom semmi cukros üdítő.
a megoldás egyszerű, mivel ebből még mindig nem tudom miből mennyi, ezért keresel táblázatot, megnézed a termékek csomagolását + elolvasod a sárga kapszulát és kérdésedre választ kapsz.
Rizsfehérje helyett válts savófehérjére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!