Jó a tömegnövelő étrendem? Szerintetek kell-e valamin változtatni?
Figyelt kérdés
Jó a 90kg tömegnövelő étrendem ? Illetve az utolsó étkezésen kéne változtatni mert ez a lilahagymás kefires, tojásos cucc nem valami jó estére
Illetve az utolsó étkezésen kéne változtatni mert ez a lilahagymás kefires, tojásos cucc nem valami jó estére
2013. okt. 22. 11:17
1/15 dirtboy válasza:
reggelre nem kell tömegnövelő,edzés után pedig nem elég a twinlap protein,ch is kell pl dextróz,maltodextrin,vitargo
lenmag olajat későbbre hagynám inkább
2/15 anonim válasza:
Este pedig ne zsírszegény kefir, hanem zsírszegény túró kéne, plusz a tojás sem kell olyankor.
3/15 A kérdező kommentje:
utolsónak én is gondoltam túrót, de nem tudom hogy fogom csinálni ezt, a tonhal, paprika, hagyma, túrót, lenne vele álmatlan éjszakáim
2013. okt. 22. 12:05
4/15 anonim válasza:
Nem kell ezt így tartani! A lényeg hogy züldséglegyen, menjen magában túró plusz olyan zöldség ami jólesik! Ez az étrend nem kőbe vésett dolog, az alapok legyenek jók, azon belül mindegy milyen zöldség!
6/15 dirtboy válasza:
ez a cím
/Jó a tömegnövelő étrendem? Szerintetek kell-e valamin változtatni?/
van valami bajod?
7/15 A kérdező kommentje:
dirtboy szerintem az előző lehet arra gondol, hogy írtad nem kell reggelre tömegnövelő és a címbe van, hogy tömegnővel vagy valami ilyesmire gondolhatott. Attól még tömegnővelős étrend.
2013. okt. 22. 13:03
8/15 dirtboy válasza:
hát nem tudom mibe akar bele kötni,ez a fazon ír néha olyanokat hogy hajmeresztő erre meg pont velem akar kötekedni.
9/15 anonim válasza:
tömegnövelő étrend 80-90 kg-os testsúly mellett reggeli edzéssel
Ezert van reggel a tömegnövelő okoska.
10/15 anonim válasza:
reggel a tömegnővelős cukor kupac az nagyon hasznos igen... ezért nem kell a tömegnövelő reggel, hanem csak edzés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!