Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tudnátok segíteni edzéstervben?

Tudnátok segíteni edzéstervben?

Figyelt kérdés
Már három hónapja csinálok itthoni edzéseket és közben az étkezésre is odafigyelek. Szeretnék konditerembe járni és ott folytatni az edzéseket, de mivel még nem igazán voltam kondiba ezért fogalmam sincs hogy mivel és hogyan és mennyit , ezzel kapcsolatba szeretnék segítséget kérni, esetleg ha valaki tud edzéstervet írni számomra az is tökéletes lenne , célom hogy a testem minden része szép formás azaz izmos legyen :)
2015. márc. 29. 12:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Shop.builderen az edzések menüpontban elég sok komplett edzéstervet találsz, ha már otthon edzettél akkor szerintem nem kell átmozgató edzés a teremben, max. 1 hét hogy gyakorolj egyet és mehet az edzés.
2015. márc. 29. 12:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Nézegess a neten helyes gyakorlat végzéseket, de itt elég sok edzéstervet találhatsz. A súlyt meg neked kell érezni, először kevéssel kezdj, te érzed a 3 hónap alatt mekkora erőre tettél szert. :D
2015. márc. 29. 12:35
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, már találtam is egy jó edzéstervet :)
2015. márc. 29. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!