Testépítés a jelenlegi méreteimet megőrizve hogyan tehetem? (bővebben lent)
A nyár beköszöntével rendszeresen akarok edzeni, úgymond testet építeni. De a jelenlegi váll-derék szélességemet nem akarom növelni, sem a mellszélességemet, csak izmosítani. Ezt hogyan érhetem el? Egy példával illusztrálom a dolgot :D
Ha jelenleg a mellbőségem 100cm és nem akarom, hogy nagyobb legyen ez a méret, de izmosítani akarok, akkor ezt hogyan tehetem meg?
2 folyamat van: szálkásítás (zsír lepucolása, minimális izomveszteséggel, ami sose lesz 0), tömegelés (izmosodás, minél kevesebb zsír lerakódással, ami sose lesz 0). Ezeket lehet váltogatni. Hogy van-e rajta felesleg, azt mi nem igazán tudjuk megállapítani, de a kérdésedből az jön le, hogy van. Viszont a zsírt izommal pótolni nem fogod tudni, izmosodáshoz tömegelni kell, amivel jön fel a zsír is, alkat és étrend kérdése, hogy mennyi.
Az említett úriember testzsír %-át kivételes genetikával, komoly edzésmunkával és gyógyszertári pontossággal betartott étrend mellett lehetséges megközelíteni, és/vagy cuccolva. Minél több zsírt pucolsz le, annál több izom is fog lemenni, ezért is lehetetlen nagy és szálkás testet elérni naturálban.
Akkor én a szálkásítás folyamatát kell végezzem, mert nekem nem a tömegnövelés a szándékom. Utolsó válaszadó, nagyon szépen köszönöm a hozzászólásodat. Való igaz, hogy nem lehet látni hatalmas izmokat hihetetlen szálkásnak!
Még egyszer köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!