Az edzés tervemben, hogy csináljam a sorozatot?
többféleképpen is lehet, az edzéstervek különböznek. mindenki úgy csinálja, ahogy neki bejön, illetve adott idő után lehet változtatni is.
én pl régebben úgy toltam, hogy 3-4 sorozat mindenből, és akkor azt úgy, hogy egy gyakorlatot végig. vagyis egy sorozat, kicsit pihenő, és ismétlés. mostanában részben időhiány miatt, részben azért is, mert így nagyobb intenzitást tudok elérni (kb 0 pihenővel), váltogatva szoktam, 2-3 gyakorlatot "körben". próbáld ki, hogy neked hogy jobb :)
mondjuk pl pont a guggolást sokszor magában csinálom, mert ahhoz nagyon kell koncentrálnom fejben is (de ez az egyéni problémám, mert nwm a legerősebb gyakorlatom a guggolás)
Ahogy akarod. Vannak köredzések, tri szettek, ahol egyik gyakorlat után egy másik jön, majd harmadik. És van sima széria, mikor egy gyakorlatból csinálsz pl 4x10-12-t. Nincs kőbe vésve semmi.
Mondjuk nálam a láb így néz ki: megy 5 sorozat guggolás, majd 4 sorozat lábtoló gépezés. Majd megyek a lábhajlító gépre, de utána egyből a combfeszítőre, majd vádli. Tehát az utolsó 3 gyakorlatot már triszettben végzem pihenés nélkül váltogatva a gyakorlatokat. És ha van még erőm, akkor pár sorozat kitörés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!