Van rajtam egy kis felesleg és azt átszeretném alakítani izommá. És hogy csináljam hogy mellette ne ereszkedjen meg a mellem?
Na most ezt nem értettem. xd
de nem tudom h átlehet vagy nem, de akkor mit kéne csinálnom? tömeg növelőzni vagy szálkásitani?
A fogyáshoz kalória deficit kell, az izmosodáshoz pedig kalória pluszban kell lenned. A kettő együtt nem megy.
A melled pedig legnagyobb részben zsírszövet. Mivel nincs helyi zsírégetés, így ha fogysz, mindenhonnan fogysz. A melledből is.
Ez a zsír izommá transzformálása már tömeges, az egész országot érintő tévhit, ami nem kivitelezhető.
Olvasd el ezeket: Sárga kapszula (ingyen letölthető) Alapismeretek (Google 1. találat, alul tovább gomb)
Fegyencedzés (otthon is elvégezhető, alap saját súlyos gyakorlatok vannak benne.
Persze, diétázhatsz lájtosan, ha ráér évekig a fogyásod, bár hogy lesz belőle izom azt még senki nem találta ki. Ha kicsit sürgősebb akkor szálkásító kajálás, aerob és súlyzós edzés felváltva.
A melledről meg nem Te döntesz, hanem a természet, ami ez ügyben eléggé kocka és nem tesz kivételt Veled sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!