Főleg a kommentek érdekesek lejjebb. Olyan mintha fizetett komment lenne az összes pozitív vélemény.
Én nem hiszek a csodaszerekben, vagy ha van olyan szer ami működik is, akkor az óriási károkat okoz a szervezetben hosszú távon. Érdekelne a szakértők véleménye.
Amúgy meg az L-arginin egy mezei természetes aminósav, nem is ritka, csomó mindenben van (gyakorlatilag mindenben), de még a szervezet is elő tudja állítani ha kell.
2015. febr. 15. 16:04
12/15 anonim válasza:
Tegnap irtam egy atfogo irast arrol, hogy miert baromsag minden, amit a honlapon irnak, tetelesen szetszedtem az egeszet, illetve leirtam, hogy emailben megkerdeztem a hivatkozott amerikai egyetemet, es ott meg csak nem is hallottak az egeszrol. Persze mara eltunt a kommentem. Ugyhogy errol ennyit. Ki tudja, lehet h volt mar 100 csalodott, negativ komment is, csak mindet leszedtek. De egyebkent elegge magaert beszel az egesz, tele van fizikai keptelensegekkel. Aki ezt megveszi, az meg is erdemli.
Na akkor tisztázzuk. :D (csak mert élelmiszerkémiát és vegyészetet tanultam) Megérte bejárni. :)
1. Olyan csodaszer nem létezik ami befektetett munka nélkül éget zsírt.
2. Az L-arginin egy (amúgy a szervezet által is előállított) természetes esszenciális aminosav.
3. A különböző zsírégetők, aminosavak (gondolok itt a hivatalos, tesztelt, bevizsgált szerekre) csak segítenek a izommunka során fellépő izomsérülések gyorsabb regenerálásában. Az izomrostok folyamatos szakadása és gyógyulása pedig az izomnövekedés (lásd izomláz). Remélem válaszoltam minden kérdésre. :)
2015. júl. 25. 11:00
15/15 leqvár válasza:
kamu az egész. van szerepe az izomépítésben de közel sem ekkora és ráadásul nem írnak semmit a tartalmáról. aki kicsit is utána néz hamar rájöhet h arginin termékeket lehet olcsóbban is venni a ...bulider.hu oldalon, pl. van tasakos ami 6g-os tiszta arginin izesítetlen és 145ft/db ami efy hónapban 4250ft, de vannakkpszulásak is amik olyan 1-2g-ot tartalmaznak és sokkal sokkal olcsóbb mint ez a szar és szerintem még több is az arginin bennük adagonként
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!